Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

1. Invata sa-ti asculti partenerul

Chiar daca pare apanajul femeilor, nu e deloc asa. Toata lumea vrea sa fie ascultata de partener si eventual inteleasa. Asa ca inarmati-va cu rabdare, priviti-va partenerul in ochi si ascultati-i povestea si chiar daca este extrem de plictisitoare relatarea, nu lasati sa vi se vada nerabdarea in ochi. Cei nascuti in Taur si Varsator mai trebuie sa lucreze la aceste calitati.  

2. Bucurati-va de prezenta celuilalt

Invatati sa va bucurati de fiecare zi traita alaturi de celalalt. Nu faceti comparatii intre o zi si alta, intre o intamplare si alta. Cei din Taur, Balanta si Scorpion au nevoie de mai multa bucurie in viata lor. 

3. Fiti sinceri unul cu celalalt

Fara sinceritate nu veti sti niciodata ce se intampla in relatia voastra si nici daca e adevarat sau fals. Trebuie sa invatati sa spuneti ceea ce ginditi vis-a-vis de ce va deranjeaza la celalalt si sa incercati sa ajungeti la un acord, un compromis. Atentie, nu impingeti sinceritatea dincolo de limitele bunului simt, iar daca vreodata doar o minciuna va poate salva relatie, spuneti-o parand la fel de sincer(a). Si incercati sa nu mai ajungeti intr-o astfel de situatie, pentru ca o minciuna atrage dupa sine alta minciuna si veti ajunge sa nu mai puteti controla minciuna. Cei din Gemeni, Rac, Leu si Sagetator sunt cei care au probleme cu sinceritatea si care spun o gramada de minciuni doar ca sa-si impresioneze partenerul.

 

4. Fiti loiali

Trebuie sa fii in stare ca, atunci cand te implici intr-o relatie sa nu calci pe bec, pentru ca exista riscul sa pierzi totul din cauza unei indiscretii a “prietenilor” sau din cauza unor telefoane sau SMS-uri, primite la cele mai nepotrivite ore, de la un admirator sau admiratoare. Pentru o ora de placere nu merita sa risti o relatie ce poate dura toata viata. Cei din Gemeni, Rac si Scorpion sunt verigile slabe ale zodiacului, caracterul lor impingandu-i catre lipsa de loialitate fata de partener. Evident, mai sunt si exceptii.

5. Reciprocitatea

Trebuie sa inveti sa-ti sprijini partenerul in cele mai grele momente ale sale, sa-l ajuti in munca lui, fara a-i anula personalitatea. Daca partenerul are o problema la serviciu, oferiti-i sugestii si nu mergeti pe principiul “nu ma bag pentru ca nu e treaba mea”. Cei din Pesti, Balanta, Scorpion si Sagetator nu prea agreeaza reciprocitatea intr-o relatie, considerind ca li se cuvine totul.  

6. Invata din propriile greseli

Pentru a nu le mai repeta. Orice repetare a unui moment neplacut ii va arata partenerului ca nu-ti pasa de el si nici de relatia voastra. Racii, Fecioarele si Balantele au tendinta de a repeta la nesfarsit aceleasi greseli, pretextand de fiecare data ca “atunci era cea mai buna decizie”.  

7. Invata sa ai rabdare

Increderea se castiga greu si se pierde usor, asa ca trebuie sa aveti rabdare cu partenerul vostru. Poate fi un om care se urneste mai greu sau poate fi, pur si simplu, o persoana care a luat prea multe lovituri in viata si acum nu se mai arunca cu capul inainte. Berbecii si Taurii au nevoie de mai multa intelepciune, inainte de a “da cu capul”. 

8. Erotismul

Este de baza in mentinerea unei relatii sanatoase. Stresul si problemele zilnice pot sa duca la diminuarea libidoului si deci la o lipsa acuta de chef. Faceti ceva ca sa nu ajungeti in acea stare, altfel riscati sa va pierdeti partenerul si va fi doar din vina voastra. In categoria de mai sus intra Fecioarele si Balantele. La capatul opus, cei care au prea multa energie sexuala, trebuie sa o canalizeze doar catre propriul partener si nu in afara relatiei. Este cazul Sagetatorilor, Scorpionilor si Racilor.

 

9.Independenta

Este de o importanta covarsitoare. Chiar daca va iubiti partenerul la nebunie, trebuie sa-i lasati loc de manifestare, sa nu aiba impresia ca relatia voastra e mai rea ca o inchisoare. Daca gelozia e prea puternica, controlati independenta celuilalt, sugerindu-i locurile in care sa se duca si prietenii pe care sa-i frecventeze, dar fara a-i impune asta. Creati-i impresia ca ideea ii apartine si atunci aparentele vor fi salvate: veti sti unde si cu cine este, iar partenerul (partenera) va avea senzatia ca este independent (a). Cei care trebuie sa-si tempereze comportamentul sunt Capricornii si Leii. In acelasi timp, o prea mare independenta acordata partenerului inseamna nepasare si va duce inevitabil la o racire a relatiei. Pestii sunt cei carora ar trebui sa le pese mai mult de partener.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro