Cele 10 porunci ale lui Mos Craciun 

1. Sa nu ai alti Mosi Craciuni in afara de mine. Fereste-te ca eu aflu primul de la stiri si din ziare ce se mai intampla prin lume si daca te-am prins cu vreun Sfant Niculae sau mai stiu eu care altul, te-ai lins pe bot de cadouri de Craciun.

2.  Sa nu comanzi nici o jucarie pe Internet sau la vreun magazin virtual, nici la vreo firma producatoare de jocuri si jucarii, de oriunde ar fi ea. Pentru ca eu singur sunt Mos Craciun si sunt un Mos gelos, care pedepsesc greselile parintilor pana la al treilea si al patrulea neam si nu mai pupa neam de neamul vostru ceva de la mine sau de la spiridusii mei. Iar daca vrei Craciun pe internet, intra pe blogulmosului.jocurilemele.ro. Pentru ca acolo sunt eu, adevaratul Mos Craciun.

3. Sa nu iei in desert numele lui Mos Craciun, caci eu, Mos Craciun il voi pedepsi pe cel care face una ca asta. Poti lua numele Mosului in orice alta forma de relief vrei tu, dar daca o faci in desert, in desert vei mai primi vreun cadou sau vreo jucarie de la mine.

4. Aminteste-ti de Sarbatorile de iarna si de Sfanta zi de Craciun. Iar daca in restul anului faci ce vrei, in ziua de Craciun sa nu faci nimic, numai sa te distrezi si tu si familia ta si fratii tai si maica-ta si taica-tu si tot neamul tau.

5. Cinsteste pe toata lumea in ziua de Craciun, caci si Mos Craciun te va cinsti pe tine nu dupa meritele tale ci dupa dorintele tale cela mai ascunse si mai perverse.

6. Sa nu distrugi nici o jucarie, penrtu ca asta este un adevarat sacrilegiu.

7. Sa nu preacurvesti cu vreo papusa gonflabila sau cu vreun vibrator, pentru ca eu, Mos Craciunul tau te voi pedepsi sa nu ai parte de sex tot anul urmator. Iar daca nu te poti abtine, atunci gandeste-te serios la un menaj a troi.

8. Sa nu furi jucariile celorlalti. Le poti imprumuta dar sa ai grija de ele ca de propriile tale jucarii. Nu imprumuta insa jucarii erotice, pentru ca nu ai de unde sa stii in ce exc-cursie au fost acestea.

9. Sa nu suni la OPC oricate defecte ar avea jucaria. Da-o altui copil sa se bucure de ea. Daca suni la OPC te-ai pupat pe bot de alte jocuri si jucarii. In fond, fabrica aia de la Polul Nord nu mai are de ani de zile autorizatie de functionare.

10. Sa ravnesti jucaria aproapelui tau, sa-i citesti jurnalul intim, fura-i sandwich-ul cu sunca si cascaval si fa-i viata un adevarat Iad. Pentru ca mie, lui Mos Craciun, imi plac stirile de la ora 5 si mai cu seama Povestiri de noapte in care maneliste care au terminat scoala la fara frecventa sau prezenta, vin sa se laude cu banii lor si cu excursiile din strainatate, unde au mancat, prinrte altele si salata de “tzelaina”...

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro