Se spune ca ce nu stii nu-ti poate face rau. Este valabil si pentru unele bauturi pe care ar fi bine sa le bei cu ochii inchisi si fara sa intrebi de continutul lor.

Cea mai gretoasa bautura nealcoolizata poate fi considerata Khoona, bauta de catre barbatii din unele triburi afgane in chiar noaptea nuntii. Pentru cei care sunt curiosi, bautura contine o cantitate mica de lichid seminal proaspat ejectat de un taur puternic. Se spune ca ar avea efect afrodisiac. Asta ma face sa ma intreb de la ce vine denumirea de “Red Bull”?...

Daca iti trece proasta idee sa-ti petreci concediul prin deserturile africane, trebuie sa stii ca vizitatorii sunt intampanati de catre crescatorii de animale cu o bautura speciala. Cum tribalii nu au frigider, bautura este pregatita pe loc. Se ia o capra si se mulge de putin lapte. Apoi, aceeasi capra, este tinuta bine, in timp ce stapinul ii sectioneaza putin gitul, ca sa stoarca ceva singe. Cantitatile sunt de ¾ lapte si ¼ sange. Iar curatarea stomacului este instantanee.

O noua bautura, numita Cunt Pump, face furori prin barurile new york-eze. Bautura contine vodca, mustar frantuzesc, putin var stins si suc de rosii. Continutul nu se amesteca, pentru ca fiecare doritor sa poata vedea cu ochii lui ce e in interior. In loc de clasica umbreluta se pune un tampon de unica folosinta. Evident, nefolosit. Si cine are puterea sa bea paharul pana la fund, inseamna ca poate face fata la solicitarile iubitei in oricare zi din luna. Pricepeti?! (Cunt Pump)

Autor: Cathy

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro