Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ce preferi: nunta sau inmormantare?!

Se stie ca audienta cea mai mare o fac stirile de la ora 5 . In timp ce britanicii isi beau linistiti ceaiul  devenit celebru mai degraba dupa ora la care se bea decat dupa marca in sine, romanii lasa orice preocupare pentru a viziona stirile de la ora 5.

Si daca se spune ca televizorul este cel care-ti aduce in casa lumea si ti-o dezvaluie asa cum e ea, tinandu-te mereu aproape, inseamna ca lumea e foarte urata.S-a uratit intre timp sau ne-am obisnuit noi sa scoatem la iveala partea cea mai urata?

Preferi sa mergi la o petrecere sau la o inmormantare?

Sa dansezi sau sa plangi? Sa te bucuri sau sa ti se rupa sufletul in doua cand pierzi pe cineva drag.  De  ce preferam sa fim martorii unor intamplari tragice in locul unor lucruri care sa ne umple sufletul de bucurie? 

De ce oamenii isi doresc sa intre la ei in casa crime oribile marca "ora 5" prezentate cu luxul de amanunte permis de lege. De ce ar vrea cineva sa-l priveasca in ochi pe cel care tocmai a violat o minora, apoi s-a trezit din betie si a realizat ca e sora-sa, i-a aplicat rapid 23 de lovituri de cutit si-a aruncat-o de la balconul etajului 9. Reporterul trimis special la fata locului isi pune intrebarea retorica : oare fata ar fi scapat daca postasul ar fi sunat la usa mai devreme cu 5 minute? Intre timp avocatii pregatesc pledoarii de induiosare a martorilor pentru a-i dovedi tanarului nevinovatia.In zilele noastre un avocat bun reuseste sa-l convinga pe judecator ca fata a murit fiindca a fost alegerea ei expresa.

Daca-i face cineva astrograma, acea zi se va vedea foarte clar ca ii era fatala. Deci nu avea cum sa scape, cu sau fara ajutorul clientului lor. 

In final care este scopul expunerii ? Mai stie cineva? A invatat cineva ceva din asta? Inafara de faptul ca se poate scapa chiar si dintr-o astfel de situatie ...

Umor negru as putea spune, negru dar plin de publicitate. Pentru ca se vine bine in timpul stirilor de la ora 5. Nimeni nu invata nimic din ele si multora nici nu le vor folosi vreodata ... pentru altii insa, este un motiv f clar de a ajunge vedeta. Pentru ca daca nu stiau cum, se tin cursuri in fiecare zi, de la ora 5.

Autor: MikA

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro