Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Ce au femeile intre picioare?!

Este o intrebare pe carer am auzit-o astazi in metrou. De fapt situatia era in felul urmator: o adolescenta, blonda si 4 – 4 barbatusi jur imprejurul ei care o sorbeau din ochi. La un moment dat fata le-a spus: “Daca voi imi spuneti ce am eu intre picioare, incep sa cant din vagon in vagon”. Raspunsul unuia dintre smecherasi: “Daca ghiceste vreunul, mai bine faci sex cu el”. Fata s-a uitat lung la el, l-a masurat de sus pana jos si a spus scurt: “De acord”. Apoi barbatii au inceput sa-sid ea cu parerea...

-Ai o pi...

-Ai niste bikini...

-Ai un tatuaj...

-Ai un inel...

Tanara i-a oprit:

-Gata, n-ati fost in stare sa ghiciti. Daca vreunul dintre voi ghicea il lasam sa-mi faca ce voia el si cum voia el: si sex oral si anal. Dar asta e, daca nu ganditi cu capul care trebuie. Acujm, pentru cultura voastra generala, va spun ca intre picioare am 70 de centimetri din podeaua metroului. Ca sa vedeti cat de prosti ati fost, intrebarea mea nu era: ce am intre coapse sau intre pulpe, ci intre picioare. Dar cum mintea va e doar la un singur lucru... Pacat. Puteati sa ma f... cum voiati voi. Acum asta e, alta sansa n-o sa mai aveti.

Fireste tinerii au dat-o pe gluma dar se vedea pe fetele lor cat de frustrati sunt. Dupa ce au coborat, fata a luat telefonul si si-a sunat o prietena.

-Auzi fata, le-am facut-o la prostii aia, asa cum ti-am spus. Acum o sa povesteasca la toti ca ei au fost la un pas sa mi-o traga... da tu, niste cretini care au avut impresia ca proasta sunt eu. De acum, de fiecare data cand o sa trec pe langa ei, se vor gandi ca au avut o sansa sa mi-o traga si nu s-a putut... Exact...

Trec peste restul discutiei, pentru ca s-a invartit in jurul subiectului. Inainte sa coboare, am oprit-o. S-a uitat la mine mirata si atunci am intrebat-o:

-Bine, dar daca unul dintre ei spunea ca ai podeaua metroului?!

-Ca doar n-oi fi vreo proasta. Aveam 5 raspunsuri iar ei erau doar 4.

Dupa care fata a coborat. Toata ziua m-am gandit la ce s-a intamplat la metrou, pentru ca in final sa-mi dau seama ca nu era decat acel joc de-a soarecele cu pisica pe acre noi, femeile, il practicam de cand ne stim. Dar doar atunci cand ne simtim puternice. Important insa este un singur lucru: sa nu fii niciodata soarecele!

Autor: Oana

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro