Pe Carina Zampini indragostitii de telenovele din România deja o cunosc, unul din ultimele seriale in care a putut fi urmarita fiind “Luna salbatica”. In urma cu aproape 4 ani, Carina a fost pe punctul de a se interna intr-o clinica de recuperare psihica, fiind pe punctul de a nu mai discerne realitatea de fictiune.

In fiecare noapte, la 02.00, o voce puternica o trezea.”Imi spunea mereu ca in curind o sa mor si ca ar fi bine sa ma duc la manastire. Nu stiam ce sa fac. Simteam de fiecare data o raceala cumplita in zona pieptului si mi se incrincena pielea pe mine de frica...”

La inceput a crezut ca cineva ii face o farsa. S-a mutat din locuinta pe care o avea, dar vocea continua sa o trezeasca de fiecare data la aceeasi ora. A fost la biserica, a discutat cu un preot, a tinut post si a spus o gramada de rugaciuni, dar tot nu a reusit sa scape de vocea respectiva. Ba chiar aceasta devenea de la o zi la alta tot mai agresiva si mai sarcastica. Pana la urma, la recomandarea unei rude apropiate, a apelat la serviciile unei vrajitoare batrine, despre care se spunea ca ar descinde din vechii incasi, fiind pastratoarea unor secrete extrem de puternice.

Batrana i-a spus ca daca mai intarzia cateva zile ar fi murit si ca o colega i-a facut vraji, invidioasa pe succesul sau. Nu se stie exact ce a discutat Carina cu batrana dar la plecare aceasta din urma avea lacrimi in ochi si a imbratisat-o pe actrita.

Oricum, in ceea ce o priveste pe interpreta noastra, totul s-a terminat cu bine. Si pentru ea si pentru noi, cei care o indragim.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro