Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Compatibilitatile zodiilor » Capricorn cu celelalte zodii


CAPRICORN-BERBEC: O relatie rar intalnita, dar daca se intampla, ambii vor trebui sa dea dovada de foarte mult tact. Pot invata unul de la celalalt lucruri noi, iar acest fapt le va face destul de multa placere. Se vor intelege bine pe plan profesional, erotic dar si sentimental. Berbecul este deschis, impulsiv, dinamic si agresiv, pe cand celalalt este lent, meticulos, rezervat si prudent. Diferente foarte mari intre cei doi, dar daca vor reusi sa treaca peste ele, pot spera la o relatie frumoasa. O comuniune pusa la multe si grele incercari.

CAPRICORN-TAUR: Daca taurul va reusi sa inteleaga raceala si rezerva capricornului, convingandu-se ca acestea sunt numai aparente, pot forma o legatura armonioasa. Ambii sunt tenace si puternici, muncitori si metodici iar capricornul va avea de invatat de la taur pe toate planurile aducandu-i acestuia multa implinire. Initial pot exista dificultati dar metodic cu rabdarea caracteristica taurului acestea vor fi inlaturate descoperind frumusetea acestei relatii.

CAPRICORN-GEMENI: Relatie nerecomandabila pentru nici unul dintre nativi. Echilibratul capricorn nu va suporta nestatornicia aventurierului geaman. Nu au in comun mai nimic, sunt total diferiti si nu vor incerca sa ajunga la nici un compromis. Deosebirile sunt atat de mari intre cei doi nativi, incat parca ar veni de pe alte planete.

CAPRICORN-RAC: Desi au in comun tenacitatea, munca pana la sacrificiu, cultivarea familiei, relatia este sub semnul indoielii deoarece din punct de vedere sexual vor intampina greutati. Sentimentalul si romanticul rac se va izbi de un capricorn prea rece si nereceptiv la dorintele lui. Daca racul va reusi sa indulceasca firea aspra a capricornului, acceptand capriciile acestuia, relatia va evolua spre bine.

CAPRICORN-LEU: Temperamente diametral opuse, nu vor face o combinatie buna. Leul este prea expansiv si va fi apasat de firea sobra si retrasa a capricornului. Pentru a face ca aceasta legatura sa fie durabila este nevoie de multa diplomatie si mult tact din partea ambilor parteneri. Se vor simti foarte bine impreuna, atunci cand vor fi implicati in aceleasi proiecte. Daca vor reusi sa se inteleaga si sa-si descopere punctele care ii pot lega, vor lupta pentru a avea o casa luxoasa, cu tot confortul. Sunt la fel de materialisti, zgarciti de cele mai multe ori. In planurile pe care si le fac se vor sprijini, capricornul fiind mult mai consevator decat fermecatorul leu.

CAPRICORN-FECIOARA: O relatie pe cat de pragmatica pe atat de sensibila, ambii parteneri fiind rationali si inteligenti, iar asteptarile pe masura. Sunt semne de pamant, exacte, muncitoare si realiste. Fecioara va admira capacitatea de efort a capricornului, iar acesta la randul sau indemanarea si tactul fecioarei. Nici unul dintre ei nu se va lasa condus de emotii sau impulsuri, depinzand unul de celalalt si devenind foarte conservatori. Vor avea o viata confortabila impreuna, apreciind siguranta familiei, comoditatea si placerea lucrului in echipa.

CAPRICORN-BALANTA: Conceptiile generale diferite despre viata si lume vor face ca apropierea sa fie foarte dificila in ciuda faptului ca se admira reciproc. Pot deveni buni prieteni sau parteneri pe plan profesional dar nu este indicata relatia sentimentala. Balanta nu va intelege firea sensibila a capricornului, fiind chiar ea o romantica si o sensibila. Va suferi la orice problema a capricornului, complacandu-se in aceasta stare si nereusind sa-i fie alaturi in momentele dificile. Comunicarea intre ei nu este foarte buna, iar balanta se va plictisi repede de rigoarea capricornului.

CAPRICORN-SCORPION: Un cuplu fericit care-si va consuma relatia in discretie, munca indirjita, loialitate, confort si seriozitate. Moracania capricornului nu va reprezenta o caracteristica negativa in opinia scorpionului si primul se va simti intotdeauna inteles,chiar daca uneori va uita sa-si explice latura sa inchisa. Ambii au un deosebit simt practic si vor sti sa-si faca viata linistita si placuta. Ingeniozitatea scorpionului va face inteligenta capricornului mai sclipitoare, iar acesta va da reletiei un plus de realism pentru planurile faurite impreuna.

CAPRICORN-SAGETATOR: O relatie guvernata de numeroase contradictii cum ar fi: mobilitate-stabilitate; nepasare-ingrijorare; optimism-pesimism; superficialitate-perfectiune. Desi in principiu aceasta relatie este nerecomandata, datorita faptului ca ambii parteneri sunt buni profesionesti, daca vor reusi sa largeasca relatia de la cadrul profesional la cel familial, lucrurile pot evolua satifacator. Cel ce trebuie modelat in acest caz este capricornul, cu caracterul sau rigid.

CAPRICORN-CAPRICORN: Una dintre cele mai bune uniuni pe care o pot face cei doi. Asemanarile dintre ei vor face ce pe parcursul timpului sa se sustina reciproc si sa depaseasca situatile extreme. Isi vor conjuga cu succes energiile afective si profesionale, ajungand in scurt timp la o legatura de invidiat.

CAPRICORN-VARSATOR: O legatura sub semnul intrebarii deoarece, varsatorul, imprevizibil si ager il va putea deruta pe calculatul si greoiul capricorn. Daca varsatorul va reusi sa inteleaga legatura de camin a capricornului, cu toate ca temperamentele sunt total diferite, aceasta legatura ar putea continua.

CAPRICORN-PESTI:  O legatura foarte buna pentru ca pestii vor admira siguranta, simtul practic si nevoia de stabilitate a capricornului. Rolul de lider va fi cedat fara reticenta capricornului care va mai primi si acea doza de romantism care le va infrumusetea acestora fatada cenusie. Capricornii vor asigura protectia pestilor dundu-le acestora posibilitatea sa fie mai increzatori in fortele proprii si mai practici. Se anunta o legatura stabila si fericita

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon