Home » Razboiul nevazut » Calatorie in lumea spiritelor

O familie cu puteri deosebite 

Cand v-ati dat seama ca aveti asemenea capacitati, asemenea puteri?  

De mica, de foarte mica. Eram copil, aveam sase ani, cand bunicul meu m-a testat prima data. Bunicul meu facea spiritism. Pot sa spun ca e ceva din familie. Era toamna, un amurg, imi aduc aminte. Candela era aprinsa. M-a luat pe genunchii lui si mi-a pus in mina un chibrit. Chibritul ala se misca singur in mina mea. Pentru mine, acea intimplare mi-a ramas intiparita in minte ca o joaca. Eu ma amuzam, dar bunicul mi-a spus foarte serios <cand tata n-o sa mai fie, daca tu ai sa ma chemi, am sa vin si-am sa vorbesc cu tine>.

Au trecut anii fara sa inteleg ce a vrut sa spuna. Prima data am facut o sedinta de spiritism pe la 26 – 27 de ani. Prima comunicare cu lumea de dincolo am avut-o la moartea tatalui meu cand 40 de nopti, in fiecare noapte dupa ce a murit, stateam de vorba cu el. Venea la mine fara sa-l chem. L-am uibit foarte mult. Atit de mult incit, cu dragostea mea nu il lasam sa-si vada de drum. De la miezul noptii si pana a doua zi de dimineata, stateam de vorba. 

Il vedeati sau doar il simteati? 

Citeodata venea materializat in corpul care-l avusese, ca sa-l pot recunoaste, alteori venea sub forma de spirit si atunci comunicarile erau foarte intense, pentru ca intotdeauna comunicarea spirituala este mult mai profunda decit cea omeneasca - dar asta am realizat-o ceva mai tirziu.  

Cand venea sub forma de spirit, cum il vedeati, cum il percepeati?  

Asa cum percep toate spiritele, sub forma de sfera. Pentru ca sfera este cea mai usoara forma de deplasare dintr-un univers in altul. Daca am sta sa gasim o definire pentru spirit, am putea spune ca este un licar extrem de mic, dar care are o putere fantastica, pentru ca este flacara divina.  Albastrul spiritelor bune  Despre spirite se spune ca nu ar avea sex.

Care este parerea dumneavoastra vis-a-vis de aceasta opinie?  

Spiritul nu are virsta si nu are sex. El vine din eternitate si pleaca in eternitate. Virsta lui nu se poate calcula in ani omenesti. Nici timpul nostru, material, nu se poate calcula astfel incit sa corespunda cu timpul astral. Un spirit nu are sex pentru ca de-a lungul timpului el s-a intrupat in copii, in femei, in barbati, asa cum se va intimpla si in viitoarele reincarnari, pentru ca un spirit se reincarneaza pentru a evolua.

In toata aceasta lupta a lui pentru evolutia spirituala, el acumuleaza experienta de la o viata la alta. Uneori poti trece pe linga un cioban care are o comportare foarte distinsa, care are un vocabular ales si o serie de cunostinte care surprind pe oricine – cum pot exista astfel de cunostinte la un cioban care e, prin definitie, analfabet, incult. Dar nu el le are, ci spiritul sau. Acesta ii da trasaturile de caracter. Sunt oameni care numai daca te uiti la ei te infioara.

Si te intrebi de ce <de ce intre mine si aceasta persoana exista teama asta>. Pentru ca aceasta persoana, intr-o viata anterioara a acumulat foarte multa rautate, a avut o stagnare in evolutie si nu a reusit sa evolueze, ca spirit, pe o treapta superioara. Si atunci el degaja aceasta energie negativa. Iar daca esti o persoana superioara, deschisa spiritual, in clipa in care intilnesti o persoana negativa, primesti semnale de avertizare care iti atrag atentia asupra celui din fata sa sau, mai exact, asupra spiritului celui din fata ta.  

Cum percepeti ierarhizarile spiritelor?  

Spiritele se clasifica in functie de evolutia lor spirituala. Personal le-am clasificat pe culori, asa cum le vad eu. In functie de ridicarea lor pe o treapta superioara, culoarea devine mai pura. Spiritele bune, de exemplu, pleaca de la culoarea albastra, dar nu este un albastru asa cum il materializam noi ca albastru, ci este o culoare extraordinar de sclipitoare si de limpede. Dar toate aceste culori vazute ca forma spirituala, nu materiala.

Spiritele mai evoluate, cele care patrund dincolo de cerul trei, pot avea culori spre bleu, spre un galben, spre un auriu. O culoare foarte puternica spiritual este movul, dar nu movul pe care il stim noi, ci un mov-lila, o culoare extraordinar de calda. Si asa mai departe, pana ajung sus de tot, unde sunt cetele ingeresti care sunt de culoare alba. Dar de un alb la care nu te poti uita pentru ca te arde. Nicolae Ceausescu si Elena – doua spirite ratacitoare 

In iesirile dumneavoastra in astral, pana unde ati ajuns? 

Strabatind spatiile, am ajuns pe nivelul doi, deci in cerul doi. Acest cer doi incepe mult deasupra noastra, pentru ca deasupra noastra incepe cerul 1, unde sunt spiritele ratacitoare. Aceste spirite ratacitoare au o culoare cenusie si nu-si gasesc locul nici in Rai, nici in Iad si vesnic ratacesc. Cauta sa-si gaseasca un loc si nu si-l gasesc. Persoane care au murit neimpacate cu ei, persoane care au fost ajutate sa moara. Sa va dau un exemplu.

Prin moartea lor, Ceausescu si cu Elena  au fost pedepsiti. Dar nimeni nu s-a gindit ce s-a intimplat cu aceste doua persoane in momentul in care au trecut in lumea de dincolo. Ea fiind o persoana foarte rea si care a facut mult mai mult rau ca el, este un spirit ratacitor. Deci nu este in Iad – si nici el, el este undeva mai sus. Iar ea a ajuns un spirit ratacitor, cenusiu, care nu-si gaseste linistea si nu poate apartine nici unei lumi, nici cea de aici si nici cea de dincolo. Amandoi sotii sunt suflete ratacitoare, pentru ca au fost ucisi.

De ce nu au ajuns in Iad?

Pentru ca in clipa in care au fost omoriti, pacatele lor au trecut asupra ucigasilor lor iar ei au fost eliberati de pacate. Cu toate astea nu pot fi admisi printre spiritele bune pentru ca nu au facut bine.  Cu toate astea se spune ca cei care mor in zile de sarbatoare, cum au murit cei doi Ceausesti, sunt iertati de toate pacatele.  

Cei care mor in noaptea de Inviere sau in Saptamina Luminata. Deci sunt persoane bune, persoane pe care Dumnezeu ii cheama la el exact in perioadele de impacare, cand El se impaca cu lumea. Iar cei care mor in Saptamina Patimilor, in Saptamina Neagra, cum se spune, cand Iisus a fost vandut si judecat si martirizat, aceia ajung direct in Iad, fara nici un fel de judecata.  

Ati avut vreodata probleme cu spiritele pe care le-ati chemat? V-a atacat vreun spirit, a existat vreunul care sa nu mai vrea sa plece, sa va ceara sa faceti anumite lucruri? 

Pot sa spun cu certitudine ca se intampla astfel de cazuri dar mie una nu mi s-a intamplat, pentru ca eu intotdeauna am avut puterea de a controla spiritele. Atunci cand vrei sa chemi un spirit trebuie sa faci anumite lucruri, sa tii anumite posturi, sa faci anumite ritualuri. In plus, spiritele nu pot fi chemate in locuri incarcate negativ ci in locuri purificate, curate, acolo unde se gaseste lumina, unde se aprinde tamiie. Cei care nu stiu ce anume trebuie sa faci cand chemi dar mai ales cand trimiti inapoi un spirit, risca sa intre in conflict cu spiritul chemat care il poate bintui. Mi s-a intimplat o data sa chem un spirit, la rugamintea unei cunostinte, nestiind unde este – era vorba despre tatal ei. Acest spirit era intr-adevar in Iad. 

“Am al treilea ochi deschis” 

Totusi, cum recunoasteti un spirit care vine? De unde stiti ca este unul pozitiv si nu unul negativ? 

Intre mine si spirite exista anumite formule de recunoastere, de salut. In momentul in care eu ii salut de bun venit, ei imi raspund intr-un anume fel, tipic lumii de dincolo. In momentul in care acest spirit sine din alta lume, primesc un alt fel de raspuns. Pentru ca atunci cand aduci un spirit din lumea de jos, il aduci cu ajutorul lui Dumnezeu. Dar acel spirit este pedepsit dupa aceea de diavolii din lumea de jos, de entitatile malefice din Iad.

Cat priveste plecarea unui spirit, nu se pune problema ca nu poate sa plece. Cele care nu pleaca sunt cele care exista intr-o casa bintuita sau intr-un loc bintuit. Si acestea incearca sa-ti comunice ca vor un anumit lucru. Oricum, la plecarea unui spirit trebuie sa-i dai ceva de pomana pentru ca a venit. In plus, spre deosebire de multi altii, la mine exista o combinatie tare ciudata, greu de inteles de altii, dar eu am al treilea ochi deschis. Si in momentul in care deschid canalul energetic si aduc spiritul, deja il vizualizez asa cum a fost el ca om, apoi degaja energie si il simt.

Un spirit rau nu are cum sa vina, pentru ca atunci imi inchid canalul imediat si nu are cum sa ajunga. In momentul in care comunici cu un spirit trebuie sa fii foarte stapan pe tine in sensul ca iti lasi subconstientul sa lucreze, dar constientul trebuie sa fie prezent. E ca o dedublare in care tu vezi si controlezi ceea ce faci cu tine.  

Inteleg ca pentru a comunica cu spiritele e nevoie de o vointa de fier, de o motivare interioara.  

O sa-ti dau un exemplu. Eu am renuntat de foarte mult timp la fumat. Simteam ca trebuia sa fac ceva cu mine, dar nu stiam ce. Mai incercasem de citeva ori sa ma las de fumat dar niciodata nu reusisem mai mult de citeva luni. Intr-una din seri m-am vazut pe mine in plan astral ca si cum m-as fi privit intr-o oglinda. Fumam, iar in fumul de la tigara erau o gramada de diavoli mici care zburau. In clipa aceea am inteles mesajul pe care mi-l transmisese Dumnezeu si am renuntat la fumat. Am facut legamant in chiar prima zi a Postului Pastelui. Orice lucru pe care vrei sa-l faci si il incepi intr-o astfel de zi este ca un juramint in fata Domnului.

Totul este sa ai vointa si sa nu-ti fie frica, pentru ca teama iti este data de Diavol, indiferent de senzatiile pe care le ai. La doua saptamini dupa ce am renuntat definitiv la fumat, imi vedeam cu ochiu interior arterele creierului cum se curatau, vedeam, pur si simplu, cum cobora nicotina aia cenusie de pe arterele creierului si cum raminea alb in urma lor.   Dupa miezul noptii, portile cerului se deschid Lumea noastra este in permanent contact cu cea de dincolo.

Asta inseamna ca un spirit poate fi chemat oricand?  

Pot sa iti spun care sunt zilele in care nu ai voie sa chemi un spirit. Sunt posturile in care nu ai voie sa faci asa ceva, sunt marile sarbatori religioase, sunt zilele de duminica, sunt zilele cand se fac dezlegarile de farmece, sunt anumite zile in care se fac pomeni si cand nu ai voie sa deranjezi un spirit. Oricum, in incheierea comunicarii cu un spirit il intrebi ce vrea de pomana, de ce are nevoie. Si el iti spune ce anume ii placea lui foarte mult in viata. Saramura cu mamaliguta sau varza cu carne sau orice altceva. Dar niciodata un spirit n-o sa-ti ceara sa-i dai tigari, bautura sau lucruri care nu au trecere in fata lui Dumnezeu.  

Se spune ca unele forte negative sunt atit de puternice incit, in timpul unor sedinte de spiritism se pot disimula in anumite forte mai mici, pozitive. 

Da, acestea sunt spiritele ratacitoare de care vorbeam si care cauta sa vina sa dezinformeze. La inceput, ca sa-ti creeze senzatia ca sunt spirite bune, iti dau informatii credibile, pozitive. Apoi, dupa un timp, incep sa te chinuie, sa te bintuie, sa incerce sa te determine sa faci anumite lucruri rele. Am intalnit o gramada de cazuri ale unor persoane care s-au apucat sa faca spiritism fara sa stie cum se face, pentru ca nu oricui ii este permis sa patrunda prin anumite spatii, sa treaca anumite bariere. Eu, de exemplu, imi fac purificarile si trupesti si sufletesti, ma spovedesc, ma impartasesc. Sunt lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa ai protectia divina. 

Am inteles ca, de regula, va luati informatiile dupa miezul noptii. Cum si de unde? Sunteti ajutata de cineva sau de ceva? 

La acea ora exista o legatura foarte puternica intre cer si Pamant. Portile cerului sunt deschise si dupa ce fac anumite ritualuri pregatiroare, pot sa calatoresc in astral, dar niciodata nu sunt singura. Pentru ca eu calatoresc in astral spiritual si intotdeauna sunt insotita pentru a avea protectie. Intotdeauna am aceasta protectie. 

Cine va insoteste sau ce va insoteste?

Sunt spirite foarte puternice, sunt spirite foarte mari. Am un mentor spiritual foarte puternic, foarte evoluat, am un inger foarte mare, un protector foarte mare, mai am o protectie divina. Deci nu plec niciodata singura ca sa ma ratacesc, dar este foarte obositor si totodata foarte greu, pentru ca din astral altfel percepi ceea ce se intimpla, de fapt, pe Pamant, vezi altfel lucrurile, le intelegi din alt punct de vedere. Si este foarte greu sa-i faci pe oameni sa inteleaga unde anume gresesc ei sau ce ar trebui sa faca.   

“Am stat de vorba cu Lucifer...” 

Cum percepeti dumneavoastra diferenta dintre spirit si inger? N.M.: Spiritele sunt o multitudine de entitati, de diverse categorii, incepind de la cele pozitive pana la cele negative. Ingerii insa - si aici ma refer la cei de sus, care sunt ingerii Luminii, ingerii lui Dumnezeu – sunt fiinte de lumina. Ei sunt mult superiori ca putere spiritelor, fiind de o puritate si de o noblete ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Sunt cete de ingeri, sunt capetenii de ingeri, care au un alt fel de putere data direct de la Dumnezeu.

Ei au puterea de a te proteja. De exemplu, putina lume stie ca prin candela aprinsa dintr-o casa, ingerul casei este prezent si protejeaza casa. Multi se intreaba de ce sa aprinda candela, ce semnificatie are? Ei bine, prin acea lumina, ingerul sta prezent in casa si iti pazeste casa, o protejeaza. Multi u stiu ca fiecare om are pe umarul drept, ingerul bun si pe umarul sting, Ingerul Intunericului, care te indeamna sa faci rau. De fapt, acestia nu pot fi numiti ingeri, ci mai curind demoni. 

In calatoriile dumneavoastra spirituale, ati luat vreodata legatura cu Lucifer? 

Am stat de vorba cu Lucifer. Este, intr-adevar, frumos. L-am vazut, am stat cu el de vorba si este un barbat de o frumusete extraordinara. Dar pe cit este de frumos, pe atit este de viclean, de negru. El conduce lupta impotriva lui Dumnezeu si este convins ca va cistiga. Lupta aceasta dintre spirit si acceptarea fortelor mai puternice decit el iti da convingerea ca exista si forte mult mai puternice decit spiritul, pentru ca ei au rolul de a proteja, de a ajuta, de a indruma, de a invata prin anumite lectii de viata, anumite indrumari care ne vin pe diferite cai, de premonitii, de presentimente.  

De ce credeti ca vin spiritele? Vin de bunavoie sau sunt obligate sa vina? 

Ele sunt in permanenta legatura cu noi, pentru ca, pana la urmatoarea reincarnare, orice spirit pastreaza legatura cu familia de la care a plecat. Sunt foarte protectoare. Pentru ei, momentul in care au parasit aceasta lume, notiunea de viata materiala este diferita de cea de viata spirituala pe care o au. Si ei incearca sa vina sa ne comunice anumite lucruri pe care noi ar trebui sa le evitam.

Dar de multe ori, cum omul, in goana lui de zi cu zi nu realizeaza mesajul respectiv, exista aceasta comunicare. Si-n momentul in care-l chemi, daca el nu are voie sa vina, atunci nu va veni. Pentru ca ei acolo au anumite legi pe care trebuie sa le respecte, nu traiesc la voia intimplarii. Nu pot circula care pe unde vrea si cand vrea. Exista o ordine mult mai mare decit la noi in viata. Sunt doua lumi paralele, dar ele vin pentru ca, prin ritualurile pe care le fac, prin rugaciunile facute, il rog pe Dumnezeu sa-i dea voie,  sa-i deschida calea pentru a veni.

Spiritul vine la chemarea mea si pleaca inapoi atunci cand il trimit, pentru ca daca nu il trimit inapoi, el nu pleaca. 

Teama este data de Diavol S-a intimplat ca vreunul din spiritele pe care le-ati chemat sa nu mai plece?  

Prima data cand am facut eu o sedinta de spiritism si am vorbit cu tata, cand am simtit raceala aia ca s-a asezat pe umarul meu si am simtit-o pe git si pe fata si am vazut ca incepe sa se miste cartea iar luminarile sa isi miste flacara cand in sus, cand in jos, de parca era un curent puternic linga mine, m-am speriat. Am inchis cartea, am stins luminarile si m-am bagat in pat. Si a venit tata la mine, m-a zgiltiit si mi-a spus:

“Trezeste-te, eu sunt si vreau sa-ti spun un singur lucru. Daca iti este frica, de ce m-ai chemat? Nu stii ca trebuia sa ma trimiti inapoi? Nu pot ramine in lumea ta. Pana cand n-o sa reusesti sa-ti infringi teama, sa nu ma mai chemi, caci n-am sa mai vin”.

Si-au fost ani buni cand eu nu am putut sa vorbesc cu el, pentru ca nu a mai venit. 

De unde aveti puterile cu ajutorul carora chemati spiritele? 

Le-am primit direct de la Maica Domnului. Intr-o seara, am visat ca Fecioara vine la mine si ca imi da putere de la ea. M-am trezit in mijlocul patului, in genunchi, cu mainile intinse. Simteam si vedeam suvoiul de putere cum intra in mine. La un moment dat am auzit.

“Este suficient atat. Mai mult, alta data.”

Si in momentul acela transferul de putere s-a oprit. 

Eliszar


Adauga link partener | Ghidul frumusetii tale! Ghidul frumusetii tale! | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • fitedefetite
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon