Cadouri de Craciun pentru Sagetator

Sportiv si activi, Sagetatorii pot fi incantati cu daruri in aceasta directie. Le poti oferi un aparat de sport, un echipament sportiv, haine pe croiala sportiva  sau  lucruri de acest gen.

De asemenea, le poti da carti sau DVD-uri de calatorie, documentare care le va pune in functiune emisfera imaginatiei, nativii din Sagetator fiind zodia cea mai “aeriana”. Ofera-le un cadou de Craciun deosebit, un obiect pe care sa-l contempleze.

Da-le cadou un tablou cu un castel special si spune-le povestea castelului. Daca vor pastra tabloul, zilnic, Sagetatorii vor patrunde mental in castel si isi vor imagina viata celor care au locuit acolo, forta pe care le-o dadea castelul celor dintai ocupanti.

Apoi vor face un transfer de posesiune si se vor imagina pe ei in postura de castelani. Da-le cadou un glob in miniatura cu un desen special in interior: vor sti sa intre in acel glob cum alta zodie nu se pricepe.

Si nu uita, cadourile cele mai placute pentru Sagetatori sunt surprizele romantice, cele care pot fi traite sau consumate in 2.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro