Cadouri de Craciun pentru Berbec

Fidel propriilor apucaturi de a se arunca inainte cu capul, cel nascut in Berbec adora sa fie primul. Nu conteaza cum face asta si mai ales nu-si pune problema daca merita sau nu. Pentru Berbec e important doar sa fie cel dintai. Cadouri placute pentru acesti nativi sunt lucrurile care ii scot din cotidian. Plin de forta si energie, Berbecii sunt mereu gata de lupta cu oricine din jurul lor.

Barbatii adora gadget-urile si ar face orice pentru a demonstra celorlalti ca sunt la curent cu cele mai noi aparitii tehnice dar nu ar spune nu nici daca ar primi invitatii la sporturile lor preferate: vreun bilet la meci, vreo mini-vacanta la schi etc.

Femeile sunt ceva mai modeste si si-ar dori lucruri deosebite din mediul casnic: o vaza colorata mai bizar, cercei de diferite forme si culori, accesorii de par altfel decat cele clasice.

Atat femeia Berbec cat si barbatul Berbec ar aprecia cadouri erotice, zodia fiind cunoscuta pentru erotismul de care da dovada.

Nu va faceti prea multe sperante pentru barbatul Berbec: asa cum ii vine cheful de sex la fel de repede ii si dispare, mai ales daca este vorba de o aceeasi partenera. Asa ca jucariile erotice va pot ajuta sa mentineti treaza dorinta partenerului vostru Berbec.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro