Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Divertisment » Bizarerii de pe mapamond VIII


Enigma vacilor spumoase

Este vorba despre cateva sute de vaci din nordul Noii Zeelande care dau un lapte extrem de spumant si delicios. Initial s-a crezut ca secretul laptelui consta in iarba pe care o pasc vitele, numai ca, atunci cand au fost aduse alte vite de rasa, laptele acestora nu se apropia nici pe departe de cel spumant. Pe de alta parte, analizele de laborator nu au aratat absolut nici o deosebire intre vacile ciudate si suratele lor. Localnicii spun ca totul ar fi din cauza unei zeitati locale, nascuta din spuma laptelui si care protejeaza oamenii si locurile in care s-a nascut.

Diamante... esapate

Australienii au pus la punct o masinarie nu mai mare decat o sticla cu vin, care filtreaza gazele de esapament eliminind trei sferturi dintre compusii poluanti ai acestora. In plus, gazele pot fi procesate la temperaturi de 5000 de grade Kelvin, pana la transformarea acestora in diamante industriale.

Traducator pentru daltonisti

Cercetatorii japonezi au inventat un dispozitiv de marimea unui telefon mobil si care poate deosebi culorile la o simpla atingere. La ora actuala, aparatul cunoaste 13 culori si combinatiile acestora, inclusiv diferitele intensitati coloristice.

Cel mai plictisitor barbat din lume

S-a dovedit a fi texanul Michael Colagelo, care are o pasiune deosebita pentru furnici. Cunoscutii sai afirma ca nu exista musuroi pe care sa il fi intalnit si sa nu-l fi fotografiat texanul, aducandu-i la exasperare pe insotitorii sai.

Efectul de soacra

Un bucurestean propune introducerea unui nou termen cu specializare  juridica, anume efectul de soacra. El sustine ca introducerea si acceptarea termenului ar usura mult atat munca judecatorilor cit si pe cea a impricinatilor. In felul acesta, nu va mai fi nevoie ca doua persoane sa caute martori pentru tribunal si nici nu se vor mai prelungi divorturile, fapt care duce la pierderi financiare din partea celor care vor sa se desparta si care, de cele mai multe ori nu au o situatie financiara deosebita.

“Sa nu mai fie vibratoare!”

Si pentru ca tot suntem la capitolul divorturi, trebuie amintita initiativa unei bunicute de 72 de ani din Brasov, care a trimis alesilor poporului o scrisoare prin care le-a propus sa dea o lege impotriva folosirii... vibratoarelor. Femeia sustine ca desi ea nu a folosit niciodata asa ceva, fiind impotriva firii si a legilor lasate de Dumnezeu, cunoaste o serie de persoane care au facut-o. In plus, ea considera ca vibratoarele stau la baza neglijarii barbatului de catre femeie, fapt care determina orientarea acestora catre alte femei si distrugerea institutiei casniciei.

Biblia olteneasca

R.T. din Craiova, este convins ca rautatea oamenilor se trage din... Biblie. El spune ca aceasta este atat de plina de violenta, incat ii determina pe toti cei care o catesc sa se comporte la fel cu cei din Cartea Cartilor. In acest sens, domnul R.T. propune o revizuire complexa a Bibliei si scoaterea tuturor pasajelor ce contin violente. In felul acesta, pasajele vechi in care Dumnezeu i-a pedepsit cu moartea pe pacatosi, se vor transforma in dojeni si cuvinte moralizatoare pe care El le va adresa pacatosilor.

Extratrerestrii romanilor

Doamna Vasilica B. din Bucuresti a solicita o lege prin care extraterestrii care cer cetatenia romana sa se bucure de anumite beneficii, cum ar fi scutiri de taxe si alocarea unui numar de hectare de teren arabil. Dumneaei considera ca legea ii va atrage pe necunoscutii zburatori din galaxie, care nu se vor mai duce doar la americani si vor veni si in Romania, contribuind la dezvoltarea tehnologica a tarii.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon