Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Divertisment » Bizarerii de pe mapamond VII


Enigma ciumei

Desi au cercetat mai multe cadavre ale celor care au murit de ciuma de-a lungul secolelor, savantii au ajuns la un rezultat unic: nimeni nu a putut descoperi cauza declansarii epidemiei ci doar efectele ei. Cu toate ca multi au fost de acord cu raspindirea groaznicei boli de catre rozatoare, nimeni nu a putut descoperi motivul aparitiei. Drept pentru care multi au indraznit sa afirme ca germenul vinovat de boala ar fi fost adus de catre ploile de meteoriti, direct din spatiu.

Parazitul parazitilor

Savantii cehi au descoperit un organism parazit vinovat de neglijenta femeilor si de starea de inertie si suspiciune a barbatilor. Parazitul poate fi luat de la pisici sau iepuri si slabeste vigilenta celor infestati, marind riscurile producerii unui accident. In plus, persoanele respective devin apatice, ursuze, fara chef de viata si gata sa se certe cu oricine, din orice.

Soarecele cat bivolul

Unul dintre stramosii porcusorului de Guineea masura nu mai putin de 3 m lungime, 1 m inaltime si aproape o tona greutate. In plus, numai incisivii animalului masurau mai bine de 20 cm iar vechimea sa a fost determinata la 8 milioane de ani. Cum a ajuns ditamai monstrul la dimensiunile de astazi, e un mister al adaptarii la schimbarile de mediu.

Alarma in Spania

Corpurile a trei calamari uriasi au fost descoperite pe plajele din nordul Spaniei. Calamarii masurau peste 11 m lungime si cintareau mai bine de o tona, iar doi dintre ei mai traiau cand au fost descoperiti. Din cate se stie, astfel de calamari uriasi traiesc in zona Noii Zeelande, asa ca nimeni nu-si poate explica cum au ajuns in capatul opus al globului.

Fantome generate de infrasunete

Englezii au construit un aparat care genereaza oscilatii sonore cu frecventa mai mica de 20 Mz si care nu pot fi percepute de ureche, in mod normal. In timpul unui concert, masina a fost pusa in functiune, iar o serie de participanti la eveniment au afirmat ca au fost cuprinsi de panica, dintr-o data, simtind fiori de teama de-a lungul coloanei vertebrale. Cum aceste senzatii sunt descrise si la aparitiile fantomelor, savantii au tras o concluzie: infrasunetele au generat niste entitati negative.

Telefoane care indica Mecca

Un telefon mobil special, destinat musulmanilor, contine o busola care arata exact directia pe care se afla Mecca, centrul sacru al lumii islamice. Telefonul dispune de un sistem global de pozitionare inglobat si costa doar 250 $ bucata.

Istoria masturbarii

O aparitie editoriala mai putin obisnuita a trezit interesul cititorilor din intreaga lume. Cartea, semnata de Thomas W. Laquer, profesor la Universitatea Berkely, descrie pozitiile adoptate de-a lungul secolelor fata de masturbare. Astfel, profesorul Laquer sustine ca biblicul Onan nu a fost ucis pentru ca se masturba ci pentru ca  a refuzat sa faca copii cu vaduva fratelui sau. Tot autorul cartii spune ca in Evul Mediu, despre masturbare se spunea ca ar produce orbirea, existind chiar si o pedeapsa pentru cei vinovati: sase saptamini de post sever.

Ochelari pentru... orbi

Un inginer maghiar a inventat o pereche de ochelari capabila sa recunoasca nu mai putin decat 100 de obiecte din jur. Astfel, un microcomputer stocheaza imaginile filmate cu ajutorul unei mici camere legate de bratele ochelarilor. De fiecare data cand purtatorul ochelarilor ajunge inaintea unui obiect a carui imagine este stocata in memorie, computerul anunta utilizatorul care este locatia sa. In felul acesta orbii se pot descurca mult mai bine decat cu bastonul. Problema apare atunci cand se gasesc in fata unui obiect care este in afara memoriei computerului.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon