Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Divertisment » Bizarerii de pe mapamond VI


Supa de carlige

Cam asta se poate spune ca a mancat, un pescar din localitatea Gad, din sudul Frantei. Venit de la pescuit, si-a aruncat carligele in farfuria de pe masa. Neatenta, sotia sa i-a turnat supa peste si cele 6 carlige au ajuns in burta pescarului. Oare chiar a fost neatentie sau sotia nu mai credea in povestile lui cu pesti?...

Hotul pacalit

Un pensionar din statul american perris, jefuit de mai multe ori, a decis sa se apere singur. Drept pentru care si-a cumparat o pusca de vanatoare si a inceput sa doarma cu ea sub perna. Intr-o buna noapte, hotul a venit din nou. Vazand ca nu prea are ce fura, a vrut sa fure pusca. Din pacate, pusca s-a descarcat si l-a ranit pe hot. rezit de zbieretele ranitului, batranul pensionar le-a spus politistilor ca tocmai se visase la o vanatoare de rate.

Hotul prins de... seif

Nu este o gluma ci o intamplare adevarata. Un hot care intrase prin efractie in localul unei firme din mea (Suedia), a incercat sa sparga spatele seifului cu flacara de sudura. Doar ca, la un moment dat, seiful, nefiind bine sprijinit, s-a clatinat si la prins pe hot de perete, strivindu-l. Spre norocul lui, strigatele sale de ajutor au fost auzite. De politisti. Care l-au eliberat pentru a-l duce la inchisoare.

Pe aripile poeziei

Cea mai lunga poezie a fost scrisa de un ecuadorian de 81 de ani. Munca lui Jose Rumazo a durat...30 de ani iar poezia numara nu mai putin de 5. 000 de pagini, avand un total de 230. 000 de versuri.

Hotii s-au lasat...pagubasi

Niste hoti de antichitati din Neapole au furat o ancora veche de peste 2. 000 de ani. Din pacate, cei 4 raufacatori au abandonat ancora dupa mai putin de 200 de metri. Prada era din plumb...

Press-papier din... smarald

Un american din carolina de Nord a folosit mai multe luni la rand un press-papier de cristal albastru. Ttergand mereu de praf cristalul, a constatat ca acesta devine, pe zi ce trece, din ce in ce mai stralucitor. Mergand la un bijutier, a avut placuta surpriza de a afla ca este in posesia unui safir de 3. 500 de carate, in valoare de mai multe milioane de dolari. Din pacate, in Romania se foloseste tot mai mult pixul...

Tara Panterei Roz

Cam asa ar putea sa se numeasca o localitate din Elvetia. Cand s-au trezit a doua zi de dimineata, locuitorii si-au gasit masinile vopsite in roz. Enigma a fost dezlegata repede. La o uzina chimica din apropiere avusese loc un accident, situatie in care angajatii au eliberat in atmosfera o cantitate mare de colorant roz, nevatamator, dar cu aderenta...auto. Asa incat, masinile pareau niste imense bomboane roz. Incidentul a fost inlaturat de brigazile de pompieri care au spalat toate masinile. Gratis.

Planeta Marte...revendicata

Trei locuitori ai Yemenului au reclamat deja drepturile asupra planetei rosii. In sprijinul lor au adus documente in care arata ca stramosii lor au locuit, in urma cu 3000 de ani pe... Marte. Deocamdata, NASA se abtine de la comentarii. Sa fie yemenitii proprietari ai planetei?... Atunci <Atacul martienilor> a fost inspirat cu siguranta din realitate.

Zbor periculos

O americanca corpolenta a fost fara voie, eroina unei intamplari mai putin placute. Zburind de la Washingthon spre New Orleans americanca, avind unele nevoi fiziologice, a folosit toaleta avionului. Doar ca, a avut nefericita idee de a trage de minerul pentru eliberarea dejectiilor cand inca mai era pe WC. Cum avioanele nu folosesc apa ci un jet puternic de aer, vasul de WC s-a vidat, femeia nemaiputind sa se ridice de acolo. La strigatele ei de ajutor, au venit stewardesele care, din pacate nu au putut face nimic pentru ea decat sa o incurajeze sa aiba rabdare pana la destinatie. Desprinderea de WC nu s-a facut decat dupa aterizare, cand mecanicii au desfacut vasul cu totul. Abia atunci americanca s-a putut ridica. Nervoasa de ceea ce i s-a intamplat, femeia a dat in judecata compania producatoare de WC-uri, pe motiv ca vasele folosite pe avioane ar fi trebuit sa fie prevazute cu niste dispozitive speciale care sa permita introducerea aerului proaspat in ele dupa... folosire. Ti cum povestea se intampla in America, probabil ca va cistiga. Ti toate astea pentru ca a durut-o burta...

 Ochelari pentru oi

Un cioban din Muntii Bargaului, Romania, a comandat niste lentile de contact speciale pentru oile sale. Lentilele sunt verzi si, in conceptia sa, le vor ajuta foarte mult pe oi sa manance orice fel de iarba pe tot timpul anului, animalele vazand pana si cel mai uscat fir de iarba ca fiind verde. Mai mult, ciobanul sustine ca lentilele au fost un adevarat succes si ca oile dau aceeasi cantitate de lapte in tot cursul anului, fara a mai fi nevoie sa schimbe locul de pasune de la un anotimp la altul. Costul unei perechi de asemenea lentile este de 15 euro. Pana la ora actuala mai multi colegi de breasla si-au aratat interesul de a intra in posesia unor lentile minune, care ar permite animalelor sa manance orice fel de iarba, chiar si cea arsa de soarele deserturilor.

Prizonierii stafiei

In urma cu doua luni, un grup de excursionisti care vizitau Castelul Corvinestilor din Hunedoara, Romania, a fost prizonierul unei stafii. Turistii au ramas peste noapte in castel, fiind incuiati de personalul administrativ din gresala. Pe parcursul noptii ei au auzit zgomote ciudate si au avut senzatii stranii, de sufocare si racire brusca a zonei, avand impresia ca in imediata lor apropiere s-ar afla cineva. Desi au cautat cu disperare  o iesire, nu au gasit nici una, traind intr-o teama cumplita pana a doua zi. Dimineata, cand personalul administrativ a deschis castelul, cei cinci excursionisti erau in pragul unei crize de nervi. La relatarile lor, administratorii au ridicat din umeri si au spus ca, probabil, s-au intalnit cu fantoma unuia dintre fostii  guvernatori al castelului, despre care se spune ca a disparut fara urma in a doua jumatat a secolului al XVIII-lea, bantuind de atunci permanent incaperile castelului.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon