La un pas de a nu exista

O echipa mixta de geneticieni americani si rusi au aratat diferenta extrem de mica dintre codul genetic uman si cel al unor maimute. Ei afirma ca diferenta este rezultatul unui cataclism care ar fi avut loc in urma cu circa 70.000 de ani si din care a scapat doar un grup de vreo 2000 de indivizi, undeva, in Africa. Din acel grup s-au dezvoltat ulterior stramosii oamenilor.


Meteoritul ucigas

 In urma cu aproape 400 de milioane de ani cursul vietii pe Pamant a fost schimbat definitiv. Cauza? Un meteorit care a izbit Terra si a distrus toate vietatile care existau. Este cea mai veche catastrofa din istoria planetei, cunoscuta pana acum.

Guma de mestecat pentru barbati

In curand, firma americana Wrigley s-ar putea sa lanseze pe piata un nou tip de guma de mestecat pentru barbatii cu probleme de erectie. Noua guma contine deja celebrul citrat de sildenafil, folosit in fabricarea pastilei albastre. Guma trebuie mestecata cu o jumatate de ora inaintea actului sexual iar efectul ei este de durata, primele semne aparind la cateva minute dupa mestecare. Se pare ca varianta aceasta este mai buna decat pastila, absortia facandu-se imediat.

Diavolul interzis prin lege

Pe vremea cand era primarita orasului Inglis, statul american Florida, Carolyn Risher, a semnat un edict prin care interzice puterea diavolului in districtul sau. Ea spune ca “Prin prezenta, se declara ca Satana nu mai are nici o putere, nu mai stapineste si nici nu ii mai influenteaza pe cetitenii nostri”. Alegatorii nu au apreciat masura asa cum se astepta Carolyn, considerind ca reprezentanta lor isi pierde timpul cu prostii.

Cu degetul pe prezervative

Un danez a stat cateva ore bune imobilizat, dupa ce si-a prins degetul intr-un automat pentru prezervative. Cum tinarul nu a avut rabdare sa urmeze instructiunile de folosire a aparatului, acesta s-a blobat brusc si i-a prins degetul in interior, fiind nevoie de interventia unei echipe speciale de depanare.

Arestati pentru ca au vrut sa faca sex protejat

Si pentru ca tot suntem la capitolul aparate automate de prezervative, nu putem trece peste intamplarea prin care au trecut doi adolescenti din Germania care voiau sa ia niste prezervative dintr-un aparat. de rusine, pentru a nu fi vazuti de vreun cunoscut din apropiere, cei doi s-au dus noaptea, tarziu. o data ajunsi acolo, si-au pus doua cagule pe cap. Urmarea nu e greu de inchipuit. Adolescentii au fost arestati si si-au petrecut noaptea la Politie.

Impozit pe prostie

Un gigolo belgian a atras, fara voia sa, atentia Fiscului, prin cartea autobiografica pe care a publicat-o si in care si-a descris cu lux de amanunte viata luxoasa pe care o duce, despre casele pe care si le-a cumparat si masinile luxoase pe care le-a obtinut din salariul de striper si bacsisurile obtinute ca escorta masculina. Deocamdata striperul este increzator, spunind ca banii nu au fost obtinuti si pe hirtie si deci, cei de la Fisc, nu pot demonstra nimic. la polul opus, un reprezentant al autoritatilor a declarat ca daca apartamentele, masinile si celelalte bunuri nu vor fi justificate si pe hirtie, vor fi confiscate in folosul comunitatii. Dupa cum se vede, prostia se plateste si prin alte parti.

Plasticul care se repara singur

O echipa de savanti de la Universitatea Urbana – Champaign, S.U.A., a inventat un material plastic care se remediaza singur in cazul aparitiei unor fisuri. Inventia a fost obtinuta mai mult printr-o intamplare, cand au fost realizate niste sfere de dimensiuni foarte mici facute din polimer de uree-formaldehida. Sferele au fost umplute cu diciclopentadiena, un compus chimic lichid, care polimerizeaza cu unul solid, in cazul in care interactioneaza cu un catalizator metalic. La aparitia unei fisuri, sferele se sparg iar diciclopentadiena provoaca polimerizarea, acoperind crapaturile.

Ovule prostite in fata

Savantii britanici sunt pe cale de a pune la punct niste anticonceptionale inteligente. Acestea, departe de a se folosi de efectul hormonilor, va bloca interactiunile bio-chimicedintre ovule si lichidul seminal. Cum? Simplu. Ovulele vor fi pacalite si vor crede ca sunt deja fertilizate. Exista un singur impediment in calea folosirii viitoarelor anticonceptionale si acesta e de natura religioasa. Se spune ca cine crede cu putere obtine ceea ce isi doreste. Deci...

Concurs de taiat urechi

Asa s-ar putea numi un concurs desfasurat la Hong Kong pentru a obtine titlul de cel mai rapid frizer. Cum o conditie esentiala a fost sa fie folosita numai foarfeca, mai multi frizeri au taiat bucati din urechile clientilor. Urmeaza un proces de rasunet, de care ar putea auzi chiar si victimele.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro