Si placinta are biserica ei 

Biserica placintei isi momeste credinciosii cu o gramada de promisiuni fragede. Aici patrund doar cei care cred intr-un singur Dumnezeu, atotstapanitorul placintelor. Iar merituosii ajung, dupa moarte, cum altfel, decat la Lacul Eternei Prajituri. Pentru adepti e simplu: exista o Singura Placinta Atotstapanitoare, facatoare de desert si din toate cea mai gustoasa. Ei isi doresc numai desertul, considerat eternul inceput al Placintei, adevaratul desert din adevaratul desert.

Jazz-ul sfant si mantuirea muzicala

Daca te-ai saturat de prea mult dulce, poti trece la Biserica Africana Ortodoxa Sfantul Ion, din San Francisco. Aici poti asculta rugaciunile puse pe o placuta muzica de jazz. De ce oare? Pentru ca biserica il are de patron spiritual pe nimeni altul decat John Coltrane, legenda jazz-ului.

Exista si o Biserica a Stejarului de Fier. Daca nu ati avut habar ca exista si astfel de arbori, puteti intreba orice betiv care dupa ce a iesit de la carciuma s-a izbit, neaparat, in drum spre casa, de un copac aflat de-a dreptul in drum, dar nu neaparat din neamul stejarilor. Si sa mai stiti ca acest stejar metalic are chiar o biserica dedicata, unde slujeste un preot si chiar o preoteasa. Amandoi Mari, ca asa cer canoanele.

Mantuitorul Internet-ului

Credeti in Sfantul Google? Daca da, atunci puteti deveni unul din adeptii noii religii. Reverendul Peter Olsen considera ca Google si-a castigat dreptul de a fi considerat mai mult decat o zeitate, de a i se inalta rugaciuni si psalmi. Poate ca ar trebui ca dimineata sa va rugati ceva de genul: “Preabunule Google, asculta rugaciunea mea si ajuta-ma sa gasesc ceea ce caut...”

Adeptii Adevaratei Biserici Crestine a lui Hristos sunt singurii care vor ajunge in Rai. Asa cel putin sustin ei. Cum numarul credinciosilor depaseste putin peste 1500 de membri, va dati seama ce aglomeratie va fi in Iad. Asa ca rezervati-va loc din timp.

Biserica din Metrou

Unde poti, ca si preot, sa-ti propovaduiesti cel mai bine religia si invataturile? Unde gasesti, mereu, cei mai multi oameni din care sa-ti recrutezi adeptii? Evident, la Metrou. Asa ca Reverendul Darius Pridgen a fost luminat si a incheiat un contract cu cei de la Metroul new york-ez, punand bazele Adevaratei Biserici Bethel. Care biserica cica ar vrea sa-i ajute pe tinerii fara lucru. Si daca va spunem ca restaurantul Metroului are 15 angajati tineri, veti intelege cat de nepretuit e ajutorul...

Fantoma mea iubita, te bisericesc 

Biserica Fantomei Prietenoase nu este ceea ce pare ci e vorba de incercarea unor indivizi de a promova ceea ce ei considera arta subapreciata si marginalizata. Adica tot ceea ce e prost, nu place majoritatii si nu se vinde pe piata.  Daca te consideri un neinteles, incearca sa te intelegi cu ei si probabil ca nu-ti vei pierde increderea in tine.

Godzilla cea sfanta 

Templul Godzillei este unul dintre putinele locuri in care ti-ai dori sa patrunzi cand stapanul este acasa si treaz. Oricum, daca vrei sa stii mai multe despre invincibila creatura, poti da un tur pe aici.

Biserica Catolica Avaloniana promoveaza folosirea practicilor magice pentru ajutorarea oamenilor, in special a propriilor adepti. Ceva intre Harry Potter si Sfantul Duh. Oricum, crestinii astia nu cred in moastele sfintilor ci in munca si practicile celor care, ulterior, au fost sfintiti si li s-a dat un loc in calendar.

Biserica Ultimei Rezistente te ajuta sa gasesti in tine rezursele necesare pentru a renunta la tot ce iti ofera viata. In felul acesta, spun ei, vei putea sa te detasezi de tot ce ti se intampla si sa te lasi dus de val. Poti incepe sa de detasezi de bani...

Biserica Sfantului Dracula 

Templul Vampirilor are deja recunoastere internationala. Daca si preotii nostri ar fi la fel de dedicati ca ai lor, viata spirituala ar fi cu totul alta si sigur nu am mai striga dupa ei, pe strada, « bai, ninja, ce dracu’ vrei de la mine ? «. Oricum, vampirii sunt intr-o continua expansiune, invers proportionala cu dezvoltarea bancilor de sange.

Incheiem propunerile mele cu religia moo-ista, care nu are nici o legatura cu mult dorita perversiune romaneasca si care se straduieste sa il rupa pe omul modern de problemele cotidiene. Evident ca nu reuseste si atunci da vina pe tot felul de tehnologii mai mult sau mai putin extraterestre, de control a creierelor cu ajutorul satelitilor si a altor masinarii minune.

Autor: Bogdan 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro