Chiar daca Sehrezat inca nu vrea sa creeze impresia ca accepta din toata inima cererea in casatorie, Onur deja si-a anuntat prietenii si mai ales mama de alegerea si hotarirea sa. Din nefericire pentru el, persoanele cele mai dragi lui, adica, Kerem, cel mai bun prieten al sau si mama sa au reactionat extrem de dur la aceasta veste.

 

Daca Kerem a incercat sa-si disimuleze nefericirea si furia printr-un calm aparent si sa-l felicate urandu-i fericire, chiar daca in sufletul lui nu a incetat nici macar o clipa sa se gandeasca la Sehrezat, nutrand o speranta (ca o himera) ca poate se va intampl ceva care i-ar putea desparti pe cei doi, pentru ca el sa aiba sansa de a o aborda pe Sehrezat, in schimb, Doamna Peride, mama lui Onur, a reactionat extreme de virulent, luind imediat atatudine impotriva hotaririi lui Onur, considerand ca Sehrezat nu este femeia potrivita pentru fiul ei, mai ales ca provenea dintr-un mediu social inferior si ca in plus era vaduva si mama unui baietel.

 

Cu cat crestea dorinta si hotarirea lui Onur pentru a face acest pas, cu atat mai mult crestea si opozitia Doamnei Peride, care nu scapa nicio ocazie de a-si arata nemultumirea, apelind la toate trucurile cunoscute, inclusiv la santajul emotional.

 

In ciuda tuturor eforturilor ei, totusi nu a reusit sa-l determana pe Onur sa renunte la aceasta hotarire, asa ca a pus la punct un plan prin care urmarea sa impuste doi iepuri dintr-o singura lovitura.

 

 

Avand-o oarecum aliata pe mama lui Kerem, Doamna Peride a convocat o intalnire la care i-a invitat pe cei doi logodnici, invocand faptul ca avea ceva important sa le comunice legat de fundatia umanitara de care se ocupa Sehrezat.

 

 

Odata ajunsi acolo, cei doi au avut surpriza de a intilni alaturi de Kerem si mama lui Kerem si alte doua persoane straine, carora nu le-au dat mare atentie la inceput, dar care aveau sa se dovedeasca a avea legatura directa cu hotarirea Doamnei Peride. Pentru a nu pierde timpul, dupa schimbul obisnuit de amabilitati, Doamna Peride a facut un anunt soc, ca de acum inainte, Sehrezat nu avea sa se mai ocupe de fundatie, ea urmand sa fie inlocuita de cele doua femei straine care fusesera invitate la initiative Doamnei Peride.

 

Evident, Sehrezat a incercat sa pareze cat a putut mai bine surpriza, a acceptat fara niciun comentarieu, dar aproape imediat s-a scuzat si a parasit incaperea. Onur, bineinteles a urmat-o si in ciuda faptului ca a incercat sa o calmeze, nu a reusit, fapt ce i-a sporit si lui starea de enervare.

 

 

Cel care a reusit sa-l impiedice pe Onur sa nu faca o fapta necugetata a fost chiar Kerem, care a facut toate eforturile de a-l determana sa mearga acasa si sa lase sa treaca acea seara, urmand sa vorbeasca cu mama lui abia a doua zi.

 

Pe scurt, voi incerca sa va spun, ca toate demersurile Doamnei Peride au fost in zadar, si ca tot ce a reusit a fost sa-l indepartezze pe Onur de ea, ajungandu-se pana acolo incat Onur i-a interzis accesul in propria lui casa. Dar cum toate au un final, cea care a cedat a fost Doamna Peride, care a sfirsit pana la urma sa accepte ca hotarirea fiului ei si sa o accepte astfel de nor ape Sehrezat.

 

 

Aici a aparut in scena un personaj extrem de jovial si dragut, matusa lui Onur, care prin toata comportarea nu facea altceva decat sa faca antiteza doamnei Peride, in sensul ca i-a oferit intregul ei suport moral lui Onur, incurajandu-l tot timpul, fiindu-i alaturi la fiecare pas.

 

In timp ce pregatirile de nunta erau in faza de desfasurare, Kerem a intrat intr-o stare adanca de depresie, a inceput sa bea din ce in ce mai mult, a inceput sa nu se mai implice in problemele firmei si, in plus, a inceput sa o ignore si pe Benu, care la randul ei, a reinceput si ea sa bea de suparare ca Kerem nu-i mai raspundea nici macar la telefon.

 

O sa fac o scurta referire si la familia Domnului Burhan, astfel, Ali Kemal a inceput sa-si petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de Cancel, neglijindu-si familia cu buna stiinta, mai ales ca Fusun, traia o depresie post-natala, fapt ce o facea sa fie extrem de iritata si nemultumita de orice o inconjura.

 

 

Lovitura de teatru se va petrece in momentul in care, Fusun, cu totul intampltor a accesat laptop-ul lui Gani si a gasit fotografia care il incrimana pe Ali Kemal.

 

Din acel moment, rupture dintre cei doi, pare definitive, astfel ca in urma unei crize de gelozie si a unui scandal monstru, Ali Kemal, hotaraste sa paraseasca caminul conjugal si sa se mute la iubita sa. In urma lui, Domnul Burhan si Doamna Nadide au ramas sa suporte rusinea gestului lui Ali Kemal, peste care se suprapuneau de oricate ori se ivea ocazia, reprosurile lui Fusun.

 

Trecem peste amanunte mai mult sau mai putin semnificative si revenim la Onur si la Sehrezat, care incep sa petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna, alegand locatia unde avea sa se petreaca fericatul eveniment, rochia de mireasa, precum si meniul.

 

Si iata-ne si in ziua cand trebuia sa se petreaca fericatul eveniment. Toata lumea fericata, Onur si Sehrezat iradiau de fericire, Kerem, care alesese sa ramana pe vas si sa nu vina la nunta celor doi, a continuat sa bea, iar Benu venea sa o insoteasca, in calitate de d.ra de onoare, pe Sehrezat la nunta ei. Si cand toata lumea astepta cu sufletul la gura ca nunta sa aiba loc, ceva extraordinar si complet socant s-a intamplt.

 

 

Cu putin timp pana ce Onur sa o conduca pe Sehrezat, cand amandoi priveau spre ecranul televizorului, emisiunea la care se uitau a fost intrerupta de un anunt: un crainic anunta cu o voce grava si raspicata, pentru a atrage atentia, ca tocmai intrasera in posesia unui interviu a unei d.re care pretindea ca a fost angajata firmei Beyapi si care afirma ca pe timpul cat fusese angajata, Domnul Onur ii facus propuneri indecente, adica ii oferise o suma de bain pentru a se culca cu el.

 

In acel moment, surpriza Sehrezatei a fost totala, care a avut o reactie extrem de imprevizibila, facand in mintea ei o asociere cu ce i s-a intamplt chiar ei personal, i-a aruncat in fata lui Onur inelul de logodna si i-a spus ca nu vrea sa-l mai vada niciodata in viata ei.

 

In ciuda faptului ca Onur a incercat sa se disculpe sa-i spuna ca ceea ce spunea acea tanara erau minciuni sfruntate, totusi Sehrezat, care nu putuse sa treaca practic niciodata peste conditiile in care petrecuse acea noapte cu Onur, a refuzat orice dialog si a parasit in fuga cladirea. Intamplrea a facut ca tocmai atunci sa ajunga la nunta si Kerem, care nici bine nu se daduse jos din masina, cand Sehrezat l-a rugat sa o scoata din zona sis a o duca acasa.

 

In urma acestui anunt soc, situatia a luat o intorsatura neasteptata, in sensul ca nunta ce parea iminenta, nu a mai avut loc, Kerem, care isi dorea o minune care sa-i desparta pe Ounr de Sehrezat, a inceput sa traiasca o speranta care pana atunci i se parea imposibila, aceea de a accede la mana si sufletul Sehrezatei, iar Doamna Peride a lesinat din cauza surprizei, ea retraind, cel putin in mintea ei, momentul in care si ea la randul ei a fost parasita de sotul ei si tatal lui Onur.

 

In aceste conditii, nu a mai mirat pe nimeni ca s-au legat aliante, ce la un moment pareau imposibile si ca prietenii ce pareau de nezdruncinat se destramau asemeni unui fum. Paradoxal, Doamna Peride a acceptat-o pe Sehrezat si a inceput sa o considere o apropiata a ei, Kerem dupa ce l-a acuzat pe Onur de faptul ca s-a purtat ca un ticalos si ca un barbat lipsit de onoare, i-a dat de inteles ca prietenia lor s-a sfirsit si ca de acum inainte intre ei vor fid oar relatii oficiale de servici.

 

Singura aliata a lui Kerem a ramas fosta lui logodnica care a incercat si ea, in masura posibilitatilor sa-i fie alaturi, dar totusi, nici ea, nu-si putea explica de ce Sehrezat a putut sa dea crezare acelor minciuni.

 

Dragii mei, este timpul sa va spun cine s-a aflat in spatele acestul scandal; asa cum spuneam la sfirsitul povestirii trecute, Zeynep, nu a putut trece usor peste faptul ca a fost concediata de la firma Binyapi si si-a jurat sa se razbune, asa ca la initiativa lui Erdal, un interlop care nu i-a putut ierat lui Onur faptul ca i-a blocat o afacere, Zeynep a regizat intreg interviul calomnios, avand in spate promisiuni ferme ale lui Erdal ca ii va da sa se ocupe de o aface exterem de banoasa.

 

Insa, imediat dup ace evenimentul s-a produs, Erdal si-a retras sprijinul, nu i-a mai oferit lui Zeynep contractul promis, fapt ce a dus-o pe aceasta in pragul falimentului.

 

In momentul in care Zeynep s-a dus la Erdal sa-i ceara ajutorul, acesta a luat-o peste picior si a refuzat orice contact cu ea, din moment ce nu ii mai era de folos, iar lovitura pregatata de el isi atinsese tinta.

 

Insa, cum intotdeauna exista un insa, Zeynep mai pastra un atu in maneca. Cu materiale salvate despre Erdal, s-a dus la Onur, si i-a spus adevarul despre conspiratie si despre cine se face vinovat de tot ceea ce i s-a intamplt.

Onur, cu toate ca initial a incercat sa o dea afara din cladire, cand a auzit ce avea de spus Zeynep a acceptat sa o asculte si a primit acele materiale, urmand sa le foloseasca pentru a se disculpa si spre a-si spala imaginea si onoarea.

Kerem este afectat de starea lui Bennu si ia toate masurile necesare pentru ca Zeynep sa fie o vreme afara din companie. Nici Onur nu jubileaza in relatia lui, cu atat mai mult cu cat Sehrazat este hartuita de un fotograf care intentioneaza sa inaugureze o expozitie care o are tocmai pe ea in plan central.Nadide nu poate trece cu vederea faptul ca Fusun il tot sicaneaza pe Ali Kemal. dar atunci cand incearca sa aplaneze acest conflict, ea afla de la Fusun faptul ca sotul ei, Burhan, se intalneste in secret cu Anuska. Dar pana la urma, totul se dovedeste a fi o speculatie care nu va trece neobservata in imobil Evliyaoglu.In urma unei discutii la care a asistat si Nadide, Burhan ii da un ultimatum lui Fusun: daca nu inceteaza cu atatudinea rauvoitoare, ea va fi obligata sa paraseasca aceasta imobil.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro