Intalnirea celor doi, a fost oarecum departe de ceea ce asteptau fiecare dintre ei, insa, ceea ce a fost extrem de important a fost pe de-o parte, faptul ca Onur a reusit sa dea glas suferintelor provocate de remuscari, iar pe de alta parte, Sehrezat a acceptat pentru prima data, dupa noaptea petrecuta impreuna la hotel sa se afle alaturi de Onur intr-un alt loc decat la birou, si mai mult sa accepte sa asculte ce avea acesta sa-i spuna.

 

Pentru a mai sintetiza putin subiectul serialului am sa incerc sa prezint cat mai succint actiunea intrucat actiunea din ultimul episode a inceput sa se precipite si sa ia o turnura complet neasteptata, dar san u ma grabesc inca cu asta si sa incerc sa urmez firul evenimentelor.

 

Cel mai de seama eveniment care urma sa se petreaca in ordinea cronologica a evenimentelor era revelionul, la care au fost invitati absolute toti angajatii. Pana in acest eveniment, Onur a incercat sa faca tot ce ii era la indemana pentru a se apropia de Sehrezat, a inceput sa o viziteze sub diferite pretexte acasa la ea, a incercat in acelasi timp si o timida apropiere de Kaan, cu toate ca baietelul se simtea mai atras de Kerem decat de Onur, si asta poate dintr-un motiv extreme de simplu, in inocenta lui de copil a observat ca interesul lui Onur era mai special fata de mama sa, si atunci in mintea lui s-a declansat un sentiment de gelozie intrucat simtea ca acel barbat incerca sa se insinueze in familia lui, si faptul cel mai grav, in acceptiunea lui, ca incerca sa-i inlocuiasca tatal.

 

De-a lungul episoadelor, am vazut cum incrincenarea Sehrezatei a inceput sa se risipeasca in ciuda faptului ca incerca cu obstinatie sa nege si sa-si ascunda adevaratele sentimente care incepeau sa se infiripe pentru Onur.

 

In paralel, Kerem, in ciuda opozitiei lui Onur, a incercat sa dea un nou sens concursului dintre el si Onur, pentru cistigarea miini Sehrezatei. Momentul culmanant avea sa se petreaca in noaptea revelionului, atunci cand amandoi urmau sa-si puna in valoare atuurile si sa vada spre care urma sa incline Sehrezat.

Din nefericire pentru Kerem, noaptea revelionului a facut ca Sehrezat sa nu-i raspunda la avansurile discrete ci sa le accepte pe cele ale lui Onur. In concluzie, Kerem a trait inceputul unei mari dezamagiri, care avea sa creasca din pacate din ce in ce mai mult, pe masura ce realiza ca intre Onur si Sehrezat se infiripa o dragoste in care el nu-si gasea locul.

 

In timp, sfatuit si de un bun prieten comun, cat si in urma unei discutii deschise la care l-a provocat pe Onur, cand acesta i-a marturisit poate pentru prima data faptul ca era indragostit pana peste urechi de Sehrezat, Kerem a hotarat sa accepte faptul ca este timpul sa se retraga din concursul initiat chiar de el si sa accepte idea ca Onur si Sehrezat vor fi impreuna.

 

Pe scurt, concretizarea acestei idile s-a produs in urma a doua situatii oarecum neprevazute, in prima dintre ele, Sehrezat a acceptat sa vorbeasca cu Benu despre Onur si pentru prima data sa ascunda sub tacere, in loc sa contrazica in mod ferm, ca inima ei era daruita lui Onur, iar al doilea eveniment urma sa se petreaca la o expozitie de picture unde pentru prima data, Sehrezat a aaceptat ca Onur sa o tina de mana. Bineinteles ca acest gest nu a ramas fara urmari si in conformitate cu promisiunea facuta de Onur ca va avea rabdare, fie si pentru 1001 nopti, el va face tot ce ii va sta in putinta pentru a o determana sa zica DA, Sehrezat, urmand sa accepte sa-i fie sotie, astfel ca i-a facut o surprizza si i-a oferit un tablou pe care Sehrezat l-a admirat in galerie. In timp, lucrurile au evoluat intre ei, iar Sehrezat i-a spus ca va accepta sa discute despre o posibila legatura intre ei, doar daca Onur va fi acceptat si de Kaan.

 

In alta ordine de idei, chiar daca Kerem si-a acceptat infringerea in fata lui Onur, nu a renuntat definitv la Sehrezat, si a preferat sa adopte o atatudine pasiva pana cand va avea certitudinea ca sehrezat il va allege pe Onur ca sot, sau Onur va fi refuzat de Sehrezat si atunci el va avea cale libera spre mana si inima Sehrzatei.

 

Paradoxal, in acest serial, asa cum am mai spus-o, observam o serie intreaga de iubiri neimpartasite, pe de-o parte iubirea lui Kerem pentru Sehrezat, iar pe de alta parte avem iubirea lui Benu pentru Kerem, care din pacate nu avea ochi decat pentru Sehrezat.

 

Intorcandu-ne pentru putin timp la activitatea din firma, merita mentionat faptul ca lucrurile deocamdata merg pe fagasul normal, Sehrezat si Benu ocupindu-se de proiectele pe care le aveau in sarcina. Ca o pata de culoare merita sa amintim ca apare un personaj nou in viata lui Benu, si anume Melek, sora ei.

Aceeasi sora de care pe Benu nu o lega o frumoasa amintire deoarece o acuza in primul rand ca i-a sedus iubitul de la acea vreme cat si de faptul ca avea “talentul” de a se implica in relatii nepotrivite care au determanat-o chiar sa consume si droguri.

 

Intorcandu-ne la Onur si Sehrezat, putem spune ca incet-incet, toate eforturile lui Onur incepeau sa-si arate roadele, astfel ca Sehrezat a inceput sa-l accepte din ce in ce mai mult in preajma ei si a copilului sau. Daca la inceput Kaan, l-a respins cu fermitate pe Onur, totusi a inceput sa acepte mici atentii din partea lui onur, sic el mai mult a fost faptul ca a acceptat sa calareasca un cal la clubul de echitatie pe care il frecventa Onur.

 

Kaan, a reusit totusi sa-l accepte pe Onur, ca pe cineva care urma sa faca parte din viata sa intr-o seara cand Sehrezat a fost retinuta cu treaba iar cum Michliban nu era acasa, Onur s-a oferit sa aiba grija de Kaan. Odata ajuns acasa la Sehrezat, Onur a incercat sa lege o prietenie cu Kaan, si surprinzator, Kaan l-a acceptat dar nu mai inainte de a-i arata poze cu tatal sau Ahmet.

Cum Onur l-a asigurat ca nu va incerca niciodata sa-i ia locul tatalui sau, Kaan l-a imbratisat si a acceptat sa se joace cu el, totul culminind cu faptul ca au gatat impreuna si cu faptul ca s-au culcat amandoi in acelasi pat, cum dealtfel i-a si gasit Sehrezat cand s-a intors acasa.

 

De acum inainte, calea fiind deschisa, cei doi, Sehrezat si Onur, au inceput sa-si construiasca relatia si sa puna din ce in ce mai serios pe tapet problema casatoriei.

 

Pentru putin timp am sa revin si la familia domnului Burhan. Intre timp, in viatas lui Ali Kemal a intrat o femeie pe care el a cunoscut-o la magazimnul tatalui sau. Intre ei s-a infiripat o legatura adultera, de care a aflat cu totul intampltor Gani, fratele lui Fusun, care il fotografiaza pe Ali Kemal in ipostaze mai mult decat delicate.

Avand poza incrimanatorie, Gani incepe sa-l santajeze pe Ali Kemal si  sa obtina de la el tot felul de avantaje, bani, acoperire, etc. Ali Kemal se lasa santajat sperand sa puna mana pe telefonul buclucas si sa stearga poza, lucru care pana la urma reuseste sa-l faca dar fara sa-si dea seama ca Gani descarcase poza si in laptop-ul personal.

Pe timpul cat aceste evenimente sint in curs de desfasurare, Fusun devine mamica, aducand pe lume o fetita pe care urma sa o boteze Burcin. Dupa nastere, Fusun cade intr-o depresie extreme de serioasa, mergand pana acolo incat refuaza sa-si alapteze copilul, preferand sa-si petreaca timpul cat mai departe de casa si familie.

Ca o situatie inedita, datorita eforturilor doamnei Nadide, domnul Burhan se apropie de Sehrezat, totul culminind cu vizita domnului Burhan acasa la Sehrezat, motivul principal fiind faptul ca dorea sa-si vada nepotul. Sehrezat accepta vizita si se hotaraste sa dea dovada de noblete sufleteasca si sa il ierte pe dl. Burhan si  sa ingroape odata pentru totdeauna tragedia prin care au trecut cu totii, acceptind oferta sa faca din nou parte si de data asta pe deplin, din familia domnului Burhan.

 

Lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine in sensul ca Sehrezat accepta sa ii viziteze pe domnul Burhan si pe doamna Nadide la ei acasa, iar Kaan sa se joace cu verisoarele sale.

 

Intorcandu-ne la eroii nostril principali, Onur si cu Sehrezat incep sa-si petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna, si cand nimic anormal nu era prevazut sa se intimple, suntem martorii a doua evenimente relative importante dar distantate in timp, care au influentat intr-o oarecare masua vietile lor.

La primul eveniment, Sehrezat este supusa unei presiuni constante de catre reprezwntantul unei firme de construxctii care dorea sa incheie un subcontract cu firma Beyapi, dar cum ea refuza cu hotarire orice propunere, incepe sa fie agresata, mai intii telefonic ca mai apoi sa-i fie trimis pe urme un individ care avea ca sarcina sa o sperie, fapt care se si intampl, el ranind-o usor tragand un foc de arma intr-un picior.

In urma investigatiilor facute de Onur si de Kerem, au aflat vionovatul, care a fost arestat si a recunoscut acuzatiile. Al doile eveniment neplacut, care a afectat-o tot pe Sehrezat, a fost pricinuit de faptul ca a incercat sa o protejeze pe o vecina de-a ei de violentele barbatului ei, insa faptele ei bune s-au intors impotriva ei, astfel ca dupa ce sotul acelei vecine a fost retinut de politie, s-a razbunat, intrand peste Sehrezat in casa a lovit-o cu salbaticie, facand necesara internarea Sehrezatei in spital.

 

Dar cum totul este bine cand se termana cu bine, Sehrezat si-a refacut starea de sanatate, iar Onur, neputin sa-l lase pe datorie pe acel ticalos, s-a razbunat in acelasi fel, snopindu-l in bataie.

 

O sa ne mai oprim pentru putin timp si asupra lui Kerem si a lui Benu, povestea de dragoste dintre ei avansind in ritmuri diferite, pe de-o parte, Benu, din ce in ce mai indragostita de Kerem, traieste multe momente de agonie provocate de atatudinea mai rece a lui Kerem sau de extaz, provocate de momentele de tandrete pe care Kerem le afisa fata de ea.

 

In momentele in care traia depresiile provocate de atatudinea mai rezervata, Benu, isi ineca amaraciunea in alcool, lucru care era cat pe ce sa-I puna in pericol atat viata personala cat si cea profesionala. Kerem, constient de atractia pe care o simtea Benu pentru el, incerca sa fructifice aceasta relatie, dar totusi gandul ii fugea tot catre Sehrezat.

 

Si cum parca lucrurile nu erau destul de complicate, la firma Binyapi si-a facut simtita prezenta si un asociat al celor doi, Onur si Kerem, asociat care dorea sa ii ajute in finalizarrea unor proiecte, de aceea a mai adus alaturi de el si pe o secretara, pe nume Zeynep, care urma sa le usureze munca lui Benu si a Sehrezatei.

Din nefericire, aceasta secretara, care isi dorea sa impace munca cu placerile, cazandu-i cu tronc Kerem, i-a acceptat acestuia avansurile si a acceptat sa petreaca cateva nopti alaturi de el pe vasul sau.

In momentul in care a uitat rolul si atributiile pe care le avea in firma, insinuindu-se in viata lui Kerem, neinvitata, provocand pe de-o parte si crize de gelozie, perfect justificate pentru Benu, a fost trasa la raspundere de Kerem si chiar indepartata din firma, Kerem propunindu-i acelasi lucru si sefului ei.

 Ceea ce nu se astepta nimeni sa se intimple in urma acestui eveniment aparent minor, Zeynep, nu a putut trece usotr peste acest affront si si-a jurat sa se razbune.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro