Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Berbecii sunt persoane extrem de irascibile, care se arunca inainte fara sa se gandeasca la consecintele viitoare, luandu-si libertatea de a face orice, lasandu-se prada trairilor de moment, siguri ca viata trebuie traita zi cu zi, cu maxim de intensitate. Ambitiosi si impulsivi, Berbecii sunt persoane foarte partinitoare si in consecinta nedrepte.

Ceea ce le provoaca senzatii de placere, sunt mirosurile de fructe proaspete, de mere, pere, piersici, ananas. Moscul si santalul vin sa trezeasca in nativi dorinte ascunse, sa se lase prada senzatiilor ascunse in interiorul lor si sa se arunce inainte, cu capul, in orice aventura care le va ridica concentratia de adrenalina, fara a le da senzatia de nesiguranta.

Cuceritori din fire, nativii din Berbec pot fi usor manipulati de cei care le cunosc defectele si placerile. Persoane auditive, berbecii sunt miscati de vorbe, fiind buni ascultatori si povestitori.

Auditivii sunt motivati de cuvinte care se adreseaza acestei senzatii, ca: “ai auzit ce s-a intamplat?...”, “am auzit ca…”, “zgomotele de atunci”.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro