BERBEC-BERBEC

Caracterul vulcanic si energia partenerilor va naste dispute aprige si va transforma relatia intr-un permanent butoi cu pulbere gata in orice moment sa sara in aer. Sunt ca doi marinari care conduc aceeasi nava si care o vor scufunda in cele din urma daca nu vor face, reciproc, unele compromisuri.  

BERBEC-TAUR

Pe plan profesional avem o echipa buna, reusindu-le orice proiect pe care il demareaza impreuna. Ambii nativi au aceleasi dorinte de realizare, cu atat mai mult cu cat orgoliul lor este in joc. Impulsivitatea si energia Berbecului se va izbi de prudenta si pragmatismul Taurului, lucru care le va face imposibila convietuirea pe termen lung. Exista insa unele sanse ca relatia sa mearga doar in cazul in care Taurul va abandona conducerea in favoarea Berbecului.

BERBEC-GEMENI

O relatie cu foarte multa bataie de cap, in care nelinistea, nesiguranta sunt  predominante si care, in general, e sortita esecului. Nonconformistul Berbec, nu va reusi sa inteleaga conventionalul Geaman, iar dragostea impulsiva a Geamanului nu va gasi perechea ideala in Berbec.


BERBEC-RAC

Semnul de apa il va stinge repede pe cel de foc, chiar daca la pat se inteleg foarte bine. Asta nu va fi suficient pentru ca relatia dintre ei sa continue. Jignirile involuntare ale Berbecului ii vor aduce hipersensibilului Rac multa suferinta, ceea ce il va face in final sa renunte la aceasta relatie si sa-si caute un alt partener, mai permisiv, mai intelegator. Racul va suferi in tacere si nu-i va arata niciodata Berbecului acest lucru, doar pentru a nu-i da satisfactia victoriei.

BERBEC-LEU

Ambii parteneri au acelasi semn zodiacal, fiind prin natura lor firi puternice si afective. Berbecul va gasi in Leu un partener complex. Stabilitatea Leului ii va incuraja Berbecului spiritul intreprinzator, fiindu-i un partener de nadejde si sprijinindu-l in toate actiunile sale. Pentru ca relatia sa mearga, Berbecul va trebui sa faca un mare compromis, renuntand la comanda in favoarea Leului. In schimb, acesta va trebui sa menajeze orgoliul Berbecului, lasandu-i impresia ca, totusi, conducerea ii apartine si lui.

BERBEC-FECIOARA

Desi sunt guvernati de aceeasi planeta Marte, relatia nu este nici pe departe una reusita pe termen lung. Aventurierul Berbec va reusi pana la urma sa invinga raceala Fecioarei dar asta va fi putin timp. Berbecul este extrovertit, iar Fecioara, introvertita, ceea ce o va face sa se plictiseasca repede si sa renunte la relatie. Criticile Fecioarei il vor jigni profund in orgoliu pe Berbec. Nici macar in plan sexual aceasta relatie nu decurge tocmai bine.

BERBEC-BALANTA

O combinatie aproape perfecta, chiar daca uneori apar motive de cearta si lacrimi. Mandria Berbecului poate ucide definitiv dragostea Balantei, stricand echilibrul pe care aceasta il aduce in relatie. Capacitatea de intelegere a Balantei il va face pe Berbec sa creada ca el are intotdeauna dreptate, dar in cele din urma acesta va realiza greselile facute.

O relatie frumoasa, cu multe suisuri si coborasuri, in care incapatanarea Berbecului creeaza mari probleme. Balanta va incerca sa educe anumite aspecte de ipocrizie ale Berbecului, dar va ajunge la concluzia ca, indiferent de situatie, Berbecul face totul asa cum il taie capul si cum are el chef.
In general cele doua semne se vor completa reciproc, Balanta fiind pasionala si rationala in acelasi timp, diplomata, iar Berbecul, impulsiv si orgolios.

BERBEC-SCORPION

Apa si foc, foc si apa. Doua elemente opuse, care nu pot trai in comuniune. O relatie plina de surprize neplacute si de la care nu te poti astapta decat la esec. Relatia este un magnet dinamitat in care partenerii se simt atrasi doar din punct de vedere fizic, sexual. Niciunul nu vrea sa faca compromisuri, fiecare dorind sa conduca. Nu vor putea sa comunice si isi vor anihila unul altuia planurile din diverse motive, motiv pentru care nu vor reusi sa duca la bun sfarsit nici o actiune. Isi vor calca reciproc independenta la care tin enorm si nu vor face altceva din caminul lor decat un camp de lupta. Vor reusi sa se admire si sa se respecte numai de la distanta.

BERBEC-SAGETATOR

Firi luptatoare si dinamice, relatia lor este interesanta. Semnele nu se completeaza ci isi amplifica trasaturile, ajungand in cele din urma la o armonie in relatie. Berbecul va reusi sa il ajute pe imprastiatul Sagetator sa se organizeze. Isi vor admira reciproc curajul si simtul neprevazutului, oferindu-si sentimente puternice in momentele grele. Berbecul va dori sa conduca in relatie, iar Sagetatorul va trebui sa tina seama de acest aspect, altfel vor exista dispute. Sagetatorul, daca va dori sa continue relatia, va trebui sa faca destul de multe compromisuri de care uneori se satura si isi indreapta atentia catre o alta relatie.

BERBEC-CAPRICORN

O relatie rar intalnita, dar daca se intampla, ambii vor trebui sa dea dovada de foarte mult tact. Pot invata unul de la celalalt lucruri noi, iar acest fapt le va face destul de multa placere. Se vor intelege perfect pe toate planurile: profesional, erotic si sentimental. Berbecul este deschis, impulsiv, dinamic si agresiv, pe cand celalalt este lent, meticulos, rezervat si prudent. Diferente dintre ei sunt mari, dar daca vor reusi sa treaca peste ele, pot spera la o relatie frumoasa. O relatie pusa la multe si grele incercari.

BERBEC-VARSATOR

O relatie stranie, bizara, care se poate dovedi reusita. Depinde in mare masura cat de mult vor dori cei doi sa existe aceasta comuniune. Varsatorul are nevoie de spatiu de manifestare, de libertate, iar daca Berbecul va reusi sa-i treaca cu vederea acest lucru, el fiind prin natura lui destul de susceptibil si impulsiv, vor avea o relatie speciala.

Din punct de vedere erotic, ambii parteneri au fantezii, lucru care ii va uni sexual. Vor trebui sa invete sa aibe increderea unul in celalalt. Varsatorul va aprecia spiritul camaraderesc al Berbecului, daca el, Berbecul, nu va incalca in mod repetat intimitatea acestuia din urma. Disputele pot aparea din nelinistea Varsatorului si instabilitatea si agerimea Berbecului.

BERBEC-PESTI

Brutalitatea, agresivitatea, dinamismul si firea exploziva a Berbecului e prea mult pentru rafinatul, sensibilul si incetul Peste. Berbecul va prelua conducerea de la inceput, punand piciorul in prag. Vor reusi impreuna doar in urma unui pact reciproc avantajos si daca vor ajunge sa faca compromisuri, incercand sa invete unul de la celalalt. Berbecul va trebui sa invete diplomatia si sa actioneze cu tact daca va dori sa aiba o relatie cu un Peste.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro