Baschet pentru toti copiii

Basketul este cel mai spectacular joc. Insa trebuie sa ai acest joc in sange ca sa poti sa il practici. Este un sport inventat de americani, probabil dintr-o prea mare plictiseala sau pentru ca au vrut sa faca si ei ceva original, pornind de la fotbalul englezesc - in fond SUA ura Great Britain si mai ales ura Anglia care ii domina in acele timpuri. Unii spun ca, dimpotriva, invatarea basketului a fost o pura intamplare si ca in timp ce se jucau fotbal, niste elevi au pus cateva galeti ca sa faca si mai interesant acest sport. Asa ca, la inceput, galegile nu aveau fundul gol, motiv pentru care un individ trebuia mereu sa se catere si sa dea afara mingea.

Noi iti oferim posibilitatea sa te afirmi in domeniul basketului printr-un game deosebit si simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi Spacebar pentru ca jucatorul tau sa ia mingea in mana si din nou de 2 ori SpaceBar ca sa iti fixezi tinta astfel incat sa poti sa dai cos.

Inscrie cat mai multe cosuri si atunci intr-adevar vei fi precum Kobe Bryant si Shaquille O’Neal. Sau poate ca iti place mai mult Michael Jordan sau Magic Air. Conteaza mai putin atata timp cat iti place acest sport. Intra si joaca-te gratuit.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro