Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Barul ranitilor

Putini sunt cei care, in clipa in care iubitul sau iubita se despart de ei, nu se arunca, macar si pentru o scurta perioada de timp, in bratele alcoolului. Altii prefera drogurile iar o parte din cei alungati aleg calea podurilor suspendate sau autostrazile aglomerate, unde gasesc oricand un loc sub rotile unui camion de mare tonaj. Pornind de la aceste premize, in localitatea italiana Bari, un intreprinzator chinez a deschis un bar mai putin obisnuit, destinat oamenilor cu probleme. Numit sugestiv “L`amore mazzata”, adica “Dragostea ucisa”, stabilimentul are toate facilitatile pentru sprijinirea celor care sufera din dragoste. Pentru o suma modica, doritorii pot folosi o camera special amenajata unde pot arunca cu sticle goale sau pline in imaginea proiectata a iubitului sau iubitei.

Singura obligatie este ca sticlele sa nu fie aduse din afara, ci cumparate de la bar. In plus, clientii pot folosi o alta incapere unde, cu asistenta unui psiholog, isi pot injura fostii parteneri. Datoria psihologului este de a le deschide ochii si a le arata ce buni au fost ei si ce “taraturi” le-au fost parteneri.

Si daca nu se racoresc cu injuraturile, doritorii sunt condusi de psiholog intr-o alta sala, unde  pot sa loveasca din toate puterile saci de diferite marimi, pentru a se elibera de stresul emotional. Pentru cei mai timizi, chinezul a pus la dispozitie un labirint al oglinzilor, unde victimele amorului crud se pot privi indelung, plangand sau razand de starea in care au ajuns.

Desi multi au fost susceptibili fata de deschiderea unui astfel de bar, acesta este localul cel mai cautat din Bari, la el venind mai ales o seama de adolescenti disperati ca au fost parasiti. Si sunt acceptati, dar serviti doar cu suc. In plus, barul ofera sansa celor parasiti de a cunoaste alte persoane ca ei si chiar de a se indragosti de persoana potrivita.

Autor: Ileana

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro