Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Astfel, barbatii intre 20 si 30 de ani au “sanse” de 3 ori mai mari decat femeile de aceeasi varsta sa moara, in special din cauza imprudentelor de care dau dovada, dar si din cauza bolilor care se manifesta la ei. Studiul, efectuat in tari dezvoltate din Europa, precum si in SUA, Canada si Australia, a aratat ca rata mortalitatii la femei este mult mai mica decat la barbati.

Intervalul de varsta cel mai propice pentru viata barbatilor este cel de pana la 20 de ani si cel cuprins intre 50  si 70 de ani, respectiv intervalul prudentei si cel al neputintei, asa cum au fost numite. Dupa 70 de ani, o data cu accentuarea senilitatii, cresc si riscurile accidentelor mortale. Cauzele cele mai dese ale mortii barbatilor sunt bolile cardiovasculare, omuciderile, accidentele de masina si razboaiele.

Grupul de cercetatori a tras un semnal de alarma aratind ca numarul mare al barbatilor de pe glob duce, implicat, la o crestere direct proportionala a deceselor. Totodata, ei au aratat ca intotdeauna o crestere fara precedent a numarului barbatilor este compatibila cu declansarea unor razboaie, iar perioada imediat urmatoare inregistreaza o crestere foarte mare de fete, pentru repopulare, au spus ei.

Iata cum mama natura se protejeaza singura, renuntind la balastul genetic. Dupa cum se vede, uneori e mult mai bine sa fii femeie si nu barbat.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro