In realitate, adevarata fericire a ramas undeva in trecutul lor, de obicei la nativii care, punand totul la picioarele unei Balante sunt respinsi in cele din urma, intrucat creeaza impresia de nesiguranta pe ei insisi, de incapacitate de a-si lua viata-n propriile maini.

“Eu echilibrez”, “eu sunt punctul de sprijin”, “eu sunt centru universului”. Toate acestea sunt propozitii determinante in viata unui nativ din Balanta si toate acestea vor fi cauze de dezechilibrare a Balantelor. Pentru ca Balantele trebuie sa inteleaga ceva: nu sunt facute sa echilibreze pe altii ci sa fie echiloibrate de altii. Fara acel punct de sprijin Balanta nu-si va gasi niciodata echilibrul si va duce o viata stearpa, inutila, anosta.

Totdeauna preocupati mai mult de prezent decat de viitor, Balantele cauta mereu cooperarea celorlalti pentru a desfasura activitati, dar atunci cand gasesc partenerul potrivit nu-l lasa sa se implice, vor sa detina ei controlul, vor sa demonstreze mereu ca sunt superiori colaboratorilor lor. Si de fiecare data Balanta se va insela, pentru ca zodia nu este facuta pentru singuratici, ci pentru doi. Atata timp cat Balanta nu va avea un partener, un colaborator, tot ceea ce face are caracter efemer: merge pe termen scurt dar nu rezista pe termen lung.

Cei mai buni companioni pentru Balante sunt Sagetatorii, pe plan sentimental si Varsatorii pe plan colaborationist. Combinatia cea mai buna este o Balanta din a doua decada a zodiei cu un Sagetator dual (nascut pe 2, 11 sau 22).

Semn de aer, Balanta este dominata de planeta Venus, aceasta sporindu-i gustul pentru frumos, pentru arta, pentru senzualitate cat si bunul gust. Din pacate, tot Venus este cea care ii creeaza Balantei cele mai multe probleme, accentuandu-i nepasarea, superficialitate, gelozia, ajungand uneori sa impinga nativii catre imoralitate. Zilele norocoase ale unei Balante sunt zilele de 6 si de 9, cifre care intoarse invers se transforma una in cealalta.

Statura lor este medie, parul saten-brunet, iar posteriorul este cel mai bine reliefat dintre toate zodiile –tocmai de aceea zonele erogene ale unei Balante sunt spatele si fesele. Gentila si amabila, o Balanta nu suporta tonurile ridicate, nu suporta certurile si tensiunile, incercand mereu sa joace rolul pacificatorului, al intermediarului intre doi adversari si sfarsind, de fiecare data, sa si-i faca dusmani pe amandoi. Complet dependenta de cei din jur, o Balanta nu rezista de una singura: cele care incearca individualismul vor fi permanent dezechilibrate. In casatorie depinde de partener, in afaceri depinde de asociati etc.

 

Doar viata sociala face o Balanta sa se simta implinita, realizata. Sa fie in centrul atentiei, sa fie inconjurata de admiratori, asta este tot ce-si doreste o Balanta, chiar daca uneori nu impinge mai departe jocurile erotice. Iubeste confortul si adora sa-si decoreze locuinta dupa propriile sale idei, proiecte. Lectia pe care trebuie sa o invete o Balanta in viata este cea a cooperarii cu ceilalti. Mai mult, trebuie sa inteleaga ca nu-i poate trata pe toti la fel: iubitul este iubit, asociatul este asociat, amicul este amic. Daca-i va trata la fel pe toti ii va pierde pe toti pana la urma. Ii place sa iubeasca si sa fie iubita, iar casatoria este un scop de baza in viata unei Balante. Putin lenesa, Balanta are nevoie de un partener care sa o scoata din aceasta stare de repaus.

Foarte activa emotional, o Balanta traieste clipa fara sa realizeze, ca de multe ori ii face pe cei din jur sa sufere. Cu toate ca este un partener dificil, cand se daruieste trup si suflet unei relatii se simte cu adevarat implinita iar cand este indragostita, devine romantica si cocheta, traind totul la intensitate maxima. In clipa in care isi da seama ca a fost inselata, dragostea sa se transforma in ura si il va urmari pe cel vinovat pana cand ii va plati cu aceeasi moneda.

Barbatii din Balanta traiesc mari pasiuni interioare dar se pot multumi cu o dragoste simpla. Le plac femeile cochete, elegante, stilate. Femeia Balanta este o visatoare prin excelenta. Din cauza asta va visa mereu la un fat Frumos si va pierde, de obicei dragostea adevarata de langa ea. Cocheta si vanitoasa, femeia Balanta adora sa fie curtata.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro