Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

BALANTA-BERBEC: O combinatie aproape perfecta, chiar daca uneori apar motive de cearta si lacrimi. Mandria berbecului poate ucide toata dragostea balantei, stricand echilibrul pe care aceasta il aduce in relatie. Capacitatea de intelegere a balantei il va face pe berbec sa se invete cu "narav" dar in cele din urma acesta va realiza greselile facute. O relatie frumoasa, cu suisuri si coborasuri, in care incapatanarea berbecului aduce mari prejudicii. Balanta va incerca sa educe anumite aspecte de ipocrizie ale berbecului, dar, va ajunge la concluzia ca indiferent de situatie, berbecul face tot cum vrea el.
In general cele doua semne se vor completa reciproc, balanta fiind pasionala si rationala in acelasi timp, diplomata, iar celalalt, berbecul, impulsiv si mandru.

 BALANTA-TAUR: Dominati de planeta Venus si apreciind tot ceea ce este bun si frumos in viata, raporturile sunt deseori bune. Eleganta, confortul, gustul pentru frumos ii va uni. Totusi in ciuda acestor aspecte relatia nu va fi una foarte reusita. Taurul va fi uneori agasat si obosit de lipsa de exactitate a balantei, de superficialitatea acesteia, iar aceasta, chiar daca apreciaza caracterul putenic al taurului nu va accepta posesivitatea, considerandu-l de multe ori prea dintr-o bucata.

BALANTA-GEMENI: Exista toate sansele ca cei doi nativi sa stabileasca o relatie ideala. Semne de aer, ambii parteneri sunt comunicativi, spirituali si sociabili. Balanta va intelege caracterul schimbator, imprevizibil al geamanului. Diferentele dintre ei nu vor face altceva decat sa alunge monotonia din relatie. Nu se vor plictisi niciodata si se vor intelege si in momentele tensionate.

 BALANTA-RAC: Chiar daca racul apreciaza stralucirea balantei iar aceasta, elementul de rezistenta a racului, intre ei pot aparea divergente datorate lipsei de comunicare si temperamentului diferit. Relatie este in mare parte nereusita si pentru ca racul este prea posesiv pentru o balanta care urmareste realizarea mai multor interese decat cele sentimentale si casnice. Desi au multe aspiratii comune este preferabil sa nu se insiste intr-o relatie incerta.

BALANTA-LEU: Ambii parteneri vor trebui sa faca concesii si compromisuri pentru ca aceasta relatie sa mearga bine. Rolul primordial il va avea balanta care va trebui sa-l maguleasca in permanenta pe orgoliosul leu si sa domoleasca extravaganta acestuia. Sunt doi nativi destul de diferiti, dar care reusesc impreuna pentru ca isi inteleg reciproc actiunile. Relatia va deveni echilibrata in momentul in care armonia balantei va fi completata de energia leului. Caracterul ferm, hotarator al leului o va ajuta in luarea deciziilor si ii va fi rampa de lansare pentru timida balanta. Amandoi sunt stralucitori, le place sa fie admirati si au inclinatii spre lux si arta. Daca balanta va fi mai fidela, casnicia lor are sanse suta la suta de a fi fericita.

 BALANTA- FECIOARA: Bunul gust este comun acestor nativi, ca si colectionarea de obiecte de arta si tot ceea ce duce la un confort sporit. Relatia se va inchega in timp, pentru ca lipsa de incredere a fecioarei, scepticismul acesteia nu ii va lasa prea usor sansa balantei sa-si arate calitatile si virtutile pe care le are. Insa, in timp, dupa ce se vor cunoaste, vor descoperi frumusetea de a fi impreuna, asta numai daca criticile fecioarei la adresa superficialitatii balantei nu vor fi foarte aspre. Nici o balanta nu va rezista la asemenea critici. Fecioara va aprecia la balanta diplomatia si farmecul acesteia, iar balanta dragostea pentru curartenie si ordine a fecioarei. Romantismul fiecaruia va reusi in cele din urma sa dea culoare acestei relatii.

BALANTA-BALANTA: Se aseamana atat de mult parca ar fi unul singur, avand aceleasi calitati si defecte. Isi identifica idealurile si scopurile comune si vor descoperi si activitati similare. Diplomatia pe care o au ambii parteneri ii va ajuta sa restabileasca echilibrul relatiei in momentele mai tensionate. Nu vor inceta in a-si face complemente si se vor admira reciproc. Totul este sa nu exagereze, iar daca vor simti ca aceste aprecieri nu sunt facute din suflet vor suferi enorm. Natura sensibila si romantica, iubirea pentr frumos le va imbunatati relatia. Nu vor tolera nici unul observatiile celuilalt decat daca vor fi facute cu mult tact sau in gluma. Atentie insa, pentru ca nu de fiecare data vor gusta gluma, devenind chiar isterici si o ploaie de cuvinte jignitoare vor cadea pe celalalt. In momentele cele mai proaste pot deveni rautaciosi, aducand celuilalt reprosuri interminabile, vor fi dezordonati, aspecte care nu vor fi usor tolerate de partener.
 
BALANTA-SCORPION: Misteriosul scorpion va fi atras de farmecul balantei. Ambii parteneri vor avea nevoie de afectiune si tandrete, iar posesivitatea scorpionului, daca nu va fi exagerata, va satisface dorintele si idealurile maritale ale balantei. Exista o atractie sexuala intre ei, iar acest lucru ii va uni doar o perioada de timp. Daca balanta nu va incalca prea mult perimetrul scorpionului sau va incerca sa preia conducerea relatiei, acestia nu vor avea sanse prea mari sa ramana impreuna. Balanta va trebui sa fie atenta la mandria scorpionului si la posesivitatea acestuia. In situatiile conflictuale cele mai grele, cea care va ceda va fi balanta. Atentie sa nu se intimple de foarte multe ori pentru ca scorpionul nu va mai aprecia acest fapt considerand ca nu si-a gasit un partener in care el sa se increada.

BALANTA-SAGETATOR: Ambii parteneri au placerea vietii cotidiene, a calatoriilor, a lucrurilor frumoase si tendinta de a flirta des si cu oricine. Daca vor reusi sa aiba incredere unul in celalalt, sa-si franeze tentatia infidelitatii, relatia va avea sanse de reusita. Isi vor cultiva unul altuia spiritul justitiar, dragostea pentru lux si lucrurile frumoase. Superficialitatea sagetatorului poate intriga si enerva sufletista balanta. Au sanse mari de reusita, dar vor trebui sa si-o doreasca amandoi.

BALANTA-CAPRICORN: Conceptiile generale diferite despre viata si lume vor face ca apropierea sa fie foarte dificila in ciuda faptului ca se admira reciproc. Pot deveni buni prieteni sau parteneri pe plan profesional dar nu este indicata relatia sentimentala. Balanta nu va intelege firea sensibila a capricornului, fiind chiar ea o romantica si o sensibila. Va suferi la orice problema a capricornului, complacandu-se in aceasta stare si nereusind sa-i fie alaturi in momentele dificile. Comunicarea intre ei nu este foarte buna, iar balanta se va plictisi repede de rigoarea capricornului.

BALANTA-VARSATOR: Semne de aer, care se pot intelege excelent. Ambii parteneri iubesc frumosul, libertatea si le place sa fie inconjurati de prieteni. Varsatorul o va fascina pe romantica balanta. Pot aparea unele dificultati din exuberanta balantei care nu va intelege nevoia de singuratate a varsatorului. Intelectuali si stralucitori, vor starni in anturaj multa admiratie si invidie.

BALANTA-PESTI: O atractie mare la inceput, dar ca orice scanteie va disparea repede pentru ca relatia nu are o baza solida. In ciuda sensibilitatii ambilor parteneri, balanta va sfarsi prin a nu intelege de ce pestele are mereu nevoie de un umar pe care sa planga si de ce trebuie sa-si jertfeasca in acest fel preocuparile si planurile sociale la care tine atat de mult. Pentru inceput va accepta, dar daca pestele nu va invata ca nu si-a gasit partenerul la care sa se jeleasca, relatia nu va avea nici o sansa. Balanta nu suporta cicaleala si lipsa de fermitate a pestelui, ea are nevoie de un caracter puternic, care sa o echilibreze, nu de unul care are aceleasi metehne ca si ea. Balanta este prea sociabila pentru casnicul si exclusivistul peste si nu va dori sa preia conducerea doar pentru ai oferi confortul dependentei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro