Unii ar face orice pentru bani. Acesti indivizi se numesc japanderi. Nu de alta, dar apar pe site-ul www.japander.com. Va spunem asta ca nu cumva sa va faceti mustrari de constiinta in caz ca intr-o zi, seful va cheama in birou si va promite niste bani in plus daca va veti pari colegii de birou...

Multi dintre incoruptibili au renuntat la principiile lor cand au vazut teancul de dolari din fata. E si cazul lui Jean Reno, care desi adora Honda, face reclama pentru Toyota sau chiar a lui Harrison Ford care, desi un vasnic luptator contra alcoolului, face totusi, reclama pentru berea Lager.

Sa plimbi animalele de companie este o mare responsabilitate: le pui lesa, ai grija sa nu-i calce vreo masina, strangi in punga cate ceva... Un american a gasit solutia optima pentru a va scapa de aceste munci: va luati peste si-i faceti autostrada prin sufragerie. Cum?! Vedeti cum pe www.fishighway.com.

Iar in caz ca va decideti sa va cumparati un haster, trebuie sa aveti grija sa nu raceasca. Asa ca musai sa-i luati o palarie tricotata. Ceva modele gasiti si pe www.stargazy.org/hamstersinhats/.

 

In incheiere un sfat pentru cei care vor sa-si impresioneze nevestele cu niste cadouri inteligente: bijuterii din tastatura de calculator, pe care le puteti vedea pe www.notwithoutmyhandbag.com/keys.html. O pereche de cercei SHIFT si CAPS LOCK sau un lantisor de git tip USB, o vor impresiona sigur pe consoarta. Si va reactiona: ori va alegeti cu un up dates de Sarbatori ori va spune ca aveti bad-uri pe hard si va alegeti cu un format.

Autor: Ioana 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro