Fire misterioasa, pasionala, loiala si altruista, dar si razbunatoare. Este deosebit de posesiv si de senzual, ii place viata de familie si isi iubeste mult copiii. Drumul in viata ii este presarat de numeroase obstacole, dar se descurca prin calitatile sale, inteligenta, ingeniozitate, luciditate. Fraza cheie a unui Scorpion este: Eu doresc. In multe privinte Scorpionul este semnul cel mai puternic al Zodiacului din cauza dominatiei Marte-Pluto si a exaltarii lui Uranus, planeta eliberarii bruste de energie. Scorpionul are de-a face cu procese de transformare fundamentala la toate nivelele.

Aceasta transformare poate fi pe un plan inalt sau coborat, depinzand de motivatia din spatele schimbarii. El poseda putere, vointa si dorinte emotionale intense. Viata lui pare sa fie o lupta constanta pentru a domina dorinta prin aplicarea vointei. Acest semn este puternic legat de principiul dorintei si de impulsul sexual. Exista o mare forta emotionala in spatele implicarilor erotice ale unui Scorpion. Cand forta emotionala scapa de sub control poate conduce la posesivitate, gelozie si violenta.


Ei nu trateaza niciodata viata superficial si actele lor au in general consecinte serioase. Tipul cel mai elevat de Scorpion este aparator ardent al dreptatii, uneori chiar si in fata mortii. Spre deosebire de celalalt semn al lui Marte, Berbecul, aici exista o puternica forta de rezistenta, stabilizatoare, Scorpionul fiind semn fix. El este capabil de munca sustinuta si de efort pentru a-si atinge telul.
Scorpionii dispretuiesc slabiciunea dar sunt? uneori generosi si compatimitori, ajutandu-si semenii. Ei insa asteapta ca individul, odata ajutat, sa stea? pe propriile picioare.


Scorpionul nu este prea diplomat deoarece crede in exprimarea ideilor si sentimentelor cu sinceritate nealterata. El mai degraba va tacea decat decat sa emita o varianta calduta a propriilor opinii si trairi. Are un imbold puternic de a investiga natura lucrurilor si de a descoperi cauzele oricarei manifestari vizibile. In consecinta, el exceleaza in munca de depistare: stiinta, cercetare si investigatie oculta. Un Scorpion este secretos si se razbuna pe cel care ii tradeaza secretele sau are ghinionul sa ii fie dusman. In lupta nu are mila si nu asteapta mila. Intuitia este bine dezvoltata in general, dandu-i abilitatea dea penetra gandurile altora si de a extrage informatia secreta. Cand sunt dezvoltati spiritual, Scorpionii au o adevarata abilitate de a lucra cu fortele fundamentale, creative si regeneratoare ale naturii. Pe de alta parte Scorpionul este semnul care, printre reprezentantii sai josnici, gazduieste ucigasii si magicienii negri.


Soarele in Scorpion accentueaza trasaturile bune, da un plus de atractie pentru misticism, in timp ce Marte scoate in relief partea usuratica si ii face zeflemisti si sceptici.
Ca aspect fizic, Scorpionii prezinta o inaltime medie spre inalta, o fata cu trasaturi ferme, nas proeminent si drept, ca un varf de lance. Are sprancene stufoase, o privire foarte patrunzatoare, spirit de observatie, o fire inclinata spre critica si disputa?

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro