Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Romantici, sensibili, amabili si dulci in gesturi si cuvinte. 

Racul este prudent, are mult simt practic si mai ales spirit de economie. Si mai ales putin afemeiat (daca este barbat) sau usoara, daca este vorba despre o femeie. Putin mai mult.

Sunt, in orice caz foarte atragatori. Este semnul sensibilitatii emotionale si al traditionalismului. Propozitia definitorie a Racului este: "Eu simt". Racii poseda un simt protector si defensiv accentuat.

Le este teama de ridicol. Crusta Racului, care este simbolul acestei zodii si reprezinta armura care ascunde o extrema sensibilitate si timiditate ca si o extrema vulnerabilitate fizica si psihologica. Racul isi apara aceasta vulnerabilitate prin retragere si gasire a securitatii in singuratate. Aceasta il face sa sufere, pentru ca implinirea vietii este pentru el protectia pe care o acorda familiei. Nevoie de securitate il face pe Rac sa evite in general neprevazutul si pericolul, dar daca stabilitatea viitoare sa depinde de asumarea unui risc, Racul va lua initiativa.

Are un deosebit simt al responsabilitatii, isi plateste datoriile si se asteapta ca si ceilalti sa procedeze intocmai. Personalitate complexa, Racul pare uneori sa aibe o forta uriasa, alteori arata slab ca un copil. Aceasta variabilitate decurge din faptul ca Soarele isi schimba sensul cursei sale in acest semn, sensul nordic se transforma intr-unul sudic, stand o vreme nemiscat inainte de a se inversa, asa cum Racul sta in repaus un timp inainte de a merge cu spatele.

Luna care-l domina imprumuta Racului instabilitatea sa. Racul este pentru un moment plin de energie, cand are un tel in minte, pentru ca in curand sa devina melanciloc, introvertit, distant. Este diplomat, dar cand este ranit se comporta intr-un mod lipsit de sens, fiind capabil sa colaboreze cu ceilalti. Uneori poate deveni extrem de copilaros si de incapatanat si acesta este unul din defectele principale pe care trebuie sa lupte sa si le stapaneasca.


Are un temperament retras, fiind foarte sensibil, intuitiv, cu o inteligenta aparte, desi este cam lenes si delasator. Ii place sa viseze si sa-si foloseasca mai mult imaginatia decat sa munceasca. Are mari talente artistice, muzica, teatrul si pictura fiind, alaturi de literatura, domeniile in care se simte foarte bine. Ii place sa colectioneze diverse lucruri utile inutile. Pasionat de trecut, de istorie si de mistere, Racul se simte foarte legat de familia si de casa sa si este un bun familist si o gazda perfecta.

Are o abilitate fantastica, putand sa se adapteze la orice situatie si sa obtina ce doreste. Isi iubeste caminul si doreste confort; linistit, deosebit de rezervat, Racul se adapteaza usor situatiilor, este prietenos. Maniile lui tin putin si nu poarta pica. Desi se zice ca ii lipseste curajul, nu este las, isi exprima si apara convingerile cu tarie.
Racii ascund in sufletul lor multe secrete intime, uneori sunt complexati si astfel se explica de ce tind mereu sa pastreze ceva stiut doar de ei.

 La prima vedere pot parea extravaganti, exteriorizati, sinceri si activi. Sunt activi, se lupta cu mai multe probleme deodata, insa putini sunt cei ce reusesc sa ii patrunda cu adevarat. Nu par timizi dar sunt, nu par curajosi, dar sunt, insa au si o capacitate de a rezolva probleme, pe cai ciudate, stiute doar de ei.

Cam toti doresc in principal, liniste sufleteasca, stabilitate, un camin armonios si multi copii.Trecutul nu-l uita niciodata si vor vorbii mult despre el. Copilaria i-a marcat si pozitiv, dar mai ales negativ, iar problemele acelea, ii vor bantuii pana la adanci batraneti.
Femeia cu Ascendent in Rac, e foarte pasionala, dar ii lipseste increderea in sine. De aceea, cauta sa se casatoreasca repede, ca sa obtina stabilitate si sa uite de grija zilei de maine. De obicei se casatoreste din dragoste si nu pt bani, insa aici va incerca sa domine, pt ca numai asa reuseste sa isi ascunda slabiciunile.

In realitate este o fire sensibila, firava si are mereu nevoie de ajutor. E prietenoasa, are multi prieteni si e o gazda perfecta. Ofera sfaturi bune insa nu se implica in suferintele celui ce si le dezvaluie. Prefera sa priveasca detasat problema sau sa se inchida in propria-i carapace, evitand astfel o dizarmonie eventuala ce ar putea sa o macine.
Barbatul prefera sa domine propria sa personalitate, dar sensibilitatea sa este foarte vizibila. Iubeste oamenii, compania celor dragi, sotia, familia, copiii. Este de cele mai multe ori sincer (prost aspectat e mincinos), muncitor dar un ascendent prost aspectat poate duce la lenevie, atat in caul barbatilor cat si in cazul femeilor.

Un Ascendent prost aspectat, implica egoism, materialism, secrete, delasare si mai ales infidelitate. Ascendentul in Rac dispune de o imaginatie bogata, de o mare pasiune pentru trecut, istorie, traditie, e un colectionar desavarsit si se poate adapta oricarei situatii ce apare in viata sa. 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro