Inteligenti, deosebit de iscuti si adaptabili la mai multe domenii de activitate, Gemenii gandesc rapid si actioneaza si mai rapid. “Eu gandesc” arata foarte bine calitatile acestor nativi. Spirituali si comunicativi, Gemenii stau sub apanajul lui Mercur, cel care domina comunicarea, cel care face ca vorbele Gemenilor sa fie ascultate cu nesat de interlocutor, sa fie placute. Cel care are langa el un nativ in Gemeni nu duce lipsa de comunicare. Adevarat, exista persoane care, desi nascute in aceasta zodie, par sa fie complet diferite de acei maestri ai comunicarii. Nu va lasati inselati. Indiferent de calea aleasa de un Geaman, el este specialist in comunicare.

Poate sa va faca sa va simtiti nemaipomenit si sa-l apreciati dar la fel de bine poate sa va faca sa-l detestati, sa-l urati, pentru ca limbajul sau de comunicare este unul negativ si violent. Dispunand de o deosebita vioiciune fizica, Geamanul este adorat in societate dar pe atat de adevarat este ca e si nestatornic, lucru care, pe plan familial, poate duce la o despartire din care un Geaman sa-si revina cu greu. Intotdeauna Geamanul va avea si o alternativa, o rezerva.

Insetati de cunoastere, Gemenii sunt mereu in cautarea necunoscutului, sunt mereu gata sa experimenteze, sa descopere, sa identifice. Problema majora a acestor nativi este educatia. In functie de educatia pe care o primesc de mici, Gemenii pot fi persoane extraordinare sau persoane greu de suportat. In general incearca sa-si dobandeasca acel calm interior care sa-i ajute sa ia decizia cea mai buna pentru ei insisi. Nu o data, aceste decizii depind de starea de moment a nativilor, de dispozitia pe care acestia o au.

Ceea ce iubesc cel mai mult in viata este popularitatea si fac totul ca sa o aibe, sa o obtina si sa o pastreze. Din acest motiv, nu o data, Gemenii vor avea probleme grave in familie, unde viata lor lasa de dorit, unde nu reusesc mereu sa se faca iubiti, desi intotdeauna se vor face doriti de parteneri. Mereu in miscare, uneori agitat si chiar nervos, nativul acestei zodii va avea intotdeauna ceva de spus, va vorbi mereu, indiferent daca cei din jur il asculta sau nu, insotindu-si cuvintele de miscari ale mainilor.

Nonconformismul, comunicarea si intelectul isi vor da mana si vor face din Geaman un mincinos cu preponderenta. Te poate privi in ochi si sa te minta cu nonsalanta, convingandu-te ca minciuna spusa este adevarul adevarat. Cand vorbiti cu un Geaman priviti-i ochii – ochii il vor trada de fiecare data, pentru ca sunt oglinda sufletului. Din pacate, nu oricine poate citi in ochii unui astfel de nativ si atunci exista riscul sa va inselati.

Activ, sprinten, Geamanul isi doreste sa cunoasca esenta lucrurilor dar niciodata nu va ajunge la final decat impins de la spate. In ce priveste afectiunea personala a unui astfel de nativ, nu va bazati prea mult pe ea: in timp ce ei isi doresc sa fie iubiti de toti, sa fie adorati de toti, propria lor afectiune nu este deloc una profunda.

Ca meserii, Gemenii sunt inclinati catre stiinta si catre lectura, dorind sa-si promoveze propriile lor idei, dorind ca aceste idei sa fie preluate de altii si insusite de altii, incercand ei insisi sa fie cat mai originali, fara sa copieze pe careva. Cei inclinati catre stiinta vor deveni un adevarat model pentru ceilalti. Evident, aceasta inclinatie trebuie cultivata de parinti, trebuie intretinuta cu grija, iar rezultatul va fi cu adevarat spectaculos.

Femeile cu ascendent in Gemeni sunt rationale, cu picioarele adanc infipte in pamant. Cu toate acestea, pentru ele conteaza foarte mult aspectul exterior, fiind aproape intotdeauna cochete si dand apa la moara celor care sustin ca aceste native ar fi putin mai usuratice, gata oricand daca nu sa se arunce intr-o aventura, cel putin sa accepte una.

Barbatii cu ascendent in Gemeni sunt buni vorbitori, putand sustine aproape orice fel de conversatie, cunoscand o gramada de lucruri si facandu-i placere sa vorbeasca despre ele. In plus, acesti barbati sunt persoane foarte sensibile dar reusesc sa-si ascunda sensibilitatea de cei din jur pentru ca o considera semn de slabiciune. Intr-o relatie, un barbat va fi mai mult rational decat sentimental. Un astfel de barbat nu se teme de singuratate si nu considera ca singuratatea este o povara ci ca este o optiune. Daca un barbat cu un astfel de ascendent decide ca e mai bine sa fie singur, o face dupa ce a trecut totul prin filtrul ratiunii si a ajuns la concluzia ca nimeni din afara nu poate indeplini exigentele sale.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro