Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » Ascendent » Ascendent in Fecioara


Talent in domeniul financiar, constiincios si mereu dornic de a fi curat, Fecioara poate fi, uneori plictisitoare, pisaloaga, critica la adresa cunoscutilor, chiar daca uneori acestia nu o merita. Bine organizati si muncitori, cei din Fecioara sunt analistii zodiilor. “Eu analizez’, “eu consult”, “eu ma gandesc la cea mai buna solutie”. Acestea sunt principiile dupa care se guverneaza o Fecioara si o face atat de bine, incat vor fi intotdeauna niste salariati de exceptie. Pentru ca intotdeauna, pentru o Fecioara, cea mai importanta este munca si indeosebi calitatea acesteia. Deci patronii care au nevoie de salariati constiinciosi si care vor lucra neabatut sa-si rezolve problemele de serviciu, ar trebui sa aleaga Fecioare.

Cu Mercur stapan peste ele, Fecioarele sunt intotdeauna intr-o vesnica cautare, mergand in intampinarea cunoasterii supreme, incercand sa subordoneze materia creierului. Din pacate, se pierd usor intre cele doua lumi, ajungand ca pentru ei sa primeze mentalul, intelectul, inaintea spiritualului. Fecioarele au de invatat o lectie importanta in viata: trupul slujeste mintea iar mintea slujeste spiritul. Extrem de meticuloase, punand un accent deosebit pe detaliu, Fecioarele lucreaza atent si eficient. Adora ordinea si munca, putand fi catalogate drept “aristocratele muncii”.

Buni observatori, Fecioarele sfarsesc aproape intotdeauna prin a critica. Din punct de vedere al sanatatii, problemele cele mai mari le au la nivel intestinal si la nivelul ficatului. Firi practice, Fecioarele invata totul cu usurinta, incercand sa-si dezvolte mereu insusirile lingvistice. Cele mai mari defecte ale lor sunt cinismul si ranchiuna, dusmania pe care o pot purta o viata intreaga unei persoane pe care “li s-a pus pata”.

Obsedate de igiena, Fecioarele sunt intruchipare a bolnavului inchipuit. In a doua jumatate a vietii lor, au tendinte clare de ingrasare, in special in partea abdominala. Aceasta mai ales pentru ca urasc exercitiile fizice, neglijeaza sportul pe care ar trebui sa-l faca, lucru care va aduna toxinele in organism si va afecta intr-adevar sanatatea Fecioarelor. O data ce boala ii cuprinde cu adevarat, Fecioarele ii adora pe cei care le plang de mila si ii urasc pe cei care le spun ca, de fapt, boala lor nu este atat de grava cum vor ei sa para. In cele din urma, dorinta lor de a suferi de o boala grava, le va afecta sistemul imunitar si Fecioarele vor suferi de boli cronice. In acest moment, singurul remediu de insanatosire este constrangerea Fecioarei bolnave la un regim strict, drastic si verificat permanent de o alta persoana. Pentru ca Fecioarele, negativiste, vor refuza sa se vindece, doar de dragul ca, prin boala lor, sa atraga simpatia celor din jur. Vor ca cei din jur sa-i laude, sa le planga de mila, sa spuna: “L-ai vazut pe…? Ai vazut saracul om ce grav bolnav e si cum se lupta el cu boala?”.

Evident, daca printre cei din jur se vor trezi persoane care sa-i persifleze, care sa le arunce in fata ca boala lor nu e deloc grava, Fecioarele se infurie si se intorc impotriva acelei persoane. Oricum, pentru a scoate o Fecioara dintr-o boala cronica, singura solutie este un soc. Pentru cei din jurul lor, Fecioarele sunt o adevarata mana cereasca: ofera prietenie, intelepciune, abilitate. Din pacate, simtul lor critic ii face sa aibe foarte putini prieteni.

Din cauza rautatii lor, Fecioarele sunt aproape singure in viata. Acesta este si motivul pentru care prefera sa se arunce in afaceri, in munca. Din punct de vedere fizic, majoritatea Fecioarelor sunt persoane plapande, sensibile, cu o talie subtire. Partea superioara este mai dezvoltata decat cea inferioara, iar fruntea este larga, aratand inteligenta. Picioarele au degetele mari intoarse spre interior, facand ca Fecioarele sa aibe un mers greoi – este si unul dintre motivele pentru care ele nu agreeaza in mod special sporturile active.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon