Personalitate care are un magnetism extraordinar si care, de obicei, se daruieste de timpuriu unui singur partener, relatia ducand, de cele mai multe ori, la casatorie. Dinamic, impulsiv si tenace, persoana cu ascendent in Berbec emana agresivitate si nu este deloc diplomata, preferand abordarile directe, chiar daca de cele mai multe ori acestea nu sunt tocmai cele mai reusite solutii.

“Eu sunt” este verbul care guverneaza viata acestor nativi. In actiunile desfasurate pun toata energia, tot dinamismul lor, intreaga capacitate de lupta a Berbecului, dar asta doar atata vreme cat actiunea are un caracter de noutate. Gata sa infrunte pe toata lumea, Berbecii vor doar sa-si impuna superioritatea in fruntea celorlati, atat la propriu cat si la figurat. Pentru ca cei care se vor opune, vor simti izbitura din plin a coarnelor de Berbec si risca sa fie impinsi inapoi. Realisti, nativii acestei zodii incearca nu doar sa viseze sau sa faca planuri, ci sa si puna in miscare resursele menite sa-i ajute sa le implineasca.

Persoane pline de incredere in curajul si superioritatea lor, Berbecii sunt gata sa preia intotdeauna conducerea unei miscari, a unui proiect, a unei actiuni si sa le duca pana la capat. Iar daca piedicile in calea lor sunt numeroase, Berbecul le inlatura, le izbeste si le da deoparte, trecand ca un tavalug pe deasupra acestora. Nu o data, cutezanta ii impinge sa testeze limitele celorlalti, doar din dorinta de a vedea cat de capabili sunt interlocutorii lor, cat de puternici le sunt adversarii si pana unde anume pot impinge ei propria indrazneala.

Femeile cu ascendent in Berbec sunt marcate puternic de masculinitate, de dorinta de a lua locul barbatului, de a-i uzurpa acestuia prerogativele. Lucreaza cot la cot cu barbatul si incearca sa faca totul mai bine decat acesta, dorindu-si mai mult o cariera de succes decat rolul de gospodina cuminte si ascultatoare.  Inaltimea persoanelor cu ascendent in Berbec este una medie, dar femeile minione sunt de o sexualitate debordanda. Este suficient doar sa stati langa un Berbec minion si veti simti sexualitatea acestuia. Este o traire fizica pe care acesti nativi o imprima celor din jurul lor. Este o emanatie de hormoni care dau peste cap nu doar partenerii ci si pe cei care se nimeresc langa un Berbec.

Cand stai langa o astfel de personalitate, nu mai gandesti rational si singurul lucru care este in mintea ta este cum anume sa ajungi mai repede in pat cu acea persoana. Evident, totul tine de cum il impresionezi pe Berbec, pentru ca daca nu-l domini nu vei ajunge niciodata sa te bucuri de serviciile sale sexuale. Domina-l sau lasa-i impresia ca il domini si restul va veni de la sine. Evident, in clipa in care va simti ca l-ati inselat, respectivul o sa va izbeasca din plin, asa ca fiti pregatiti pentru acea izbitura ca sa nu lase semne prea multe. Ca aspect fizic, Luna si Saturn dau un ten brun, in timp ce Soarele si Marte ofera un ten mai deschis. In acelasi timp Venus si Jupiter ofera o tinuta maiestuoasa, regala, in timp ce Saturn micsoreaza talia iar Mercur si Uranus o lungesc.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro