Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

 

Barfele au fost multe pe seama ei, dar realitatea se pare ca este putintel diferita. Secretul sau? Terapia cu argila, atat sub forma mastilor aplicate cat si bauta in apa sau sucuri naturale. Celor interesati le-a spus ca argila a fost cea care i-a asigurat celebrei Nefertiti un loc aparte in istoria egipteana si in inima sotului sau.

Dupa cum se stie, sarmanul faraon, era atat de indragostit de sotia sa, incat i-a ridicat un oras in mijlocul desertului si a creat o religie noua pentru supusii sai, in care el si sotia sa erau singurii ce trebuiau adulati de popor.

La mai bine de 2000 de ani de la acele evenimente, Demi Moore foloseste argila si uleiurile usor volatile pentru a avea o piele neteda si elastica. Cel putin asa afirma, sustinand ca tratamentul dureaza cateva ore, pentru ca argila sa poata actiona asupra epidermei.

Evident ca nu a scapat nici ea de sagetile cu venin ale colegelor de breasla care spun ca vechii egipteni mai foloseau argila la ceva. Anume, sa-si inveleasca mumiile in ea, ca sa le protejeze de trecerea timpului. Si mai spun ca efectul argilei a fost sustinut de operatiile estetice pe care Demi a dat milioane de dolari.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro