Sunt convinsa ca fiecare femeie doreste sa arate cat mai elegant in fiecare zi, insa, pentru majoritatea dintre noi, care mergem la serviciu in fiecare dimineata si petrecemacolo cel putin 8 ore, timpul nu ne prea permite sa stam suficient timp in fata oglinzii, inainte sa iesim pe usa sau sa ne facem o programare matinala, la coafor.


Dupa terminarea programului, nu stim cum sa ajungem mai repede acasa pentru a mai finaliza unele treburi casnice sau pentru a mai achita unele facturi restante, iar spre seara, dupa ce am trebaluit prin casa, abia daca mai avem fortele necesare pentru a face un dus inainte de culcare. Sunt convinsa ca toate ne propunem sa ne uitam de cuseara prin garderoba, pentru a scurta timpul alegerii unei tinute potrivite dimineata,dar de cele mai multe ori nu ne reuseste.


Si asa ne trezim in fiecare dimineata cu un sfert de ora mai tarziu decat ora la care ne-am fixat alarma ceasului, convinse ca o sa ne incadram in timp, si aruncam pe noi ce ne vine la indemana si ce e mai comod. Ne aplicam un machiaj cat mai simplu si o coafura rapida, atat cat timpul si indemanarea ne permit.


In drum spre serviciu, aruncam cate un ochi la celelalte femei care trec pa langa noi si constatam ca sunt cateva care acorda chiar multa atentie aspectului lor, intrebandu-ne cand au timp sa se aranjeze atat. La birou, ai unele colege care arata mereu de parca ar fi scoase din cutie, permanent in tendintele si aratand impecabil. Cum de reusesc fetele astea sa arate asa? Ele nu au treaba acasa? Astea sunt intrebarile pe care ni le punem, inerent, de cele mai multe ori.


Oare exista cateva trucuri minune care ne-ar putea scoate din anonimat in zilele in care nu avem timp sa ne aranjam prea tare? Cu siguranta ca da.


Cititi continuarea pe site-ul nostru.

Olivia

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro