Joi 4 septembrie, orele 18.30, va fi lansata oficial cartea „Anticancer"  al carei autor este neurologul si psihiatrul american David Servan Schreiber. Evenimentul va avea loc la noul magazin Diverta Magheru. La lansare vor participa Elena Francisc, editor, psiholog si psihoterapeut si profesorul doctor Dumitru Constantin, neurolog, psihiatru si autor al cartii Inteligenta Materiei.

Anticancer, lansat simultan anul trecut in SUA si Franta de catre cercetatorul David Servan Schreiber, a ajuns acum si in Romania. Succesul imens de care s-a bucurat aceasta carte se datoreaza temei alese: lupta impotriva cancerului.

25% dintre occidentali sunt atinsi de aceasta boala. Toti suntem purtatori ai celulelor canceroase, dar nu toti ne imbolnavim de cancer. De ce? David Servan Schreiber a aflat raspunsul. 

In 2004, David Servan Schreiber a bulversat lumea medicala cu rezultatele cercetarilor sale, publicate sub titlul Vindeca. Cartea, devenita in scurt timp un best seller mondial, arata cum stresul, depresia, anxietatea, teribile boli ale lumii moderne, pot fi tratate prin mijloace banale, la indemana oricui, fara medicamente si fara psihanaliza. Cercetarile sale au constituit o lovitura cumplita data industriei farmaceutice, iar curajul sau de a rosti adevarul a stat la baza succesului imens al cartii. 

In 2007, David Servan-Schreiber publica Anticancer, la lansarea careia lumea afla ca tanarul cercetator a fost el insusi bolnav de cancer si ca s-a vindecat prin mijloace descoperite de el.

Cartea, nonconformista si personala, stiintifica si emotionanta, este o noua lovitura data abordarilor clasice ale bolii. Cel pe care presa americana il numeste DSS arata cauzele ce favorizeaza aparitia bolii si expune, foarte concret, metodele prin care oricine poate lupta impotriva cancerului prin mijloace naturale. 

Anticancer este o carte destinata nu doar acelora care se confrunta cu boala, ci tuturor celor care cred ca-si pot lua viata in propriile maini. Este o carte despre un nou mod de viata: modul de viata... anticancer.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro