Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Sanatate » Aloe Vera - remediu natural impotriva cancerului


Aloe Vera - remediu natural impotriva cancerului

Articolul de fata a aoarut in ziarul  "Listin diario" din Santo Domingo cu ceva timp in urma.  Citindu-l, nu credeam ca cele relatate pot fi adevarate. Aveam acea marja de necredinta mostenita de la Apostolul Toma, ca majoritatea oamenilor. Tratamentul ii apartine unui calugar franciscan din Belén (Brazilia) pe nume Fray (calugarul) Romano, actualmente profesor la Seminarul Teologic din Belén. El afirma:

"Eu vindec cancerul si ca mine poate face oricine faca miracole, doar folosind produsele pe care ni le da Natura. Persoane carora medicii le mai dadeau doar cateva luni de viata au reusit sa-si prelungeasca viata si chiar sa scape de unele cancere. Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural mi-am propus sa fac sa circule, prin Internet,

Astfel ca fiecare persoana care are o cunostinta cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. Veti fi uimiti de rezultatele obtinute.  

Reteta pentru tratarea cancerului:

1.   1/2   sau 1 kgde miere de albine

2.   2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)

3.   3 linguri de Cognac Whisky sau Tuica (ca dilatator).

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza, apoi planta se taie in bucati mici.  Astfel taiata  planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Nu trebuie sa se scoata partea exterioara a frunzei si nici sa se treaca prin sita acest remediu!

Frunzele de Aloe se vor folosi in maximum 2 ore dupa ce au fost rupte.

Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze minim 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom pozitiv si nu trebuie sa ne ingrijoram. Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele asteptate, tratamentul se reia, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat. Se mai fac inca 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.

De 6 ani calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne. Remediul este bun pentru cancerul de piele, de creier,  de plam ani, de prostata, leucemia. De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de  scleroza. 

 As vrea sa mentionez (nu eu ci cel ce scrie articolul), ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar.

Articolul nu apartine proprietarilor acestui site iar continutul sau nu a fost avizat de medicii specialisti. Nu inlocuiti tratamentul de baza cu cel recomandat aici, dar le puteti lua pe amandoua in acelasi timp, reteta naturista neavand efecte negative. Pe durata tratamentului recomandat in articolul de fata nu se va consuma nici un fel de produs de origine animala ci doar fructe si legume verzi.

Valentina Popescu

Alte articole care te-ar putea interesa:

Cum m-am vindecat de ulcer

Alege ce greutate vrei sa ai

Cancerul de san

Corpul Nostru Adora Uleiul De Masline

Conservati-va Frumusetea!

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon