Desi nu a mancat in viata lui decat carne de pasare,

Un buzoian este alergic la... peste

 

Daca cineva i-ar fi spus lui Andrei Micloseru ca este alergic la peste, acesta ar fi ris. Nu de alta, nu-si amintea cand a mancat ultima oara peste. Sustine ca doar simpla imagine a pestilor ii repugna si-i activeaza ficatul si ca parintii sai nu-i mai dadeau peste din primii ani de viata, cand remarcasera ca acesta ii face rau copilului.

Cu toate astea, in urma cu aproximativ un doi de zile, pe corp ii apareau tot felul de pete care-i produceau mancarimi si erau usturatoare.

“Am fost la nu stiu cati medici, mi-am facut zeci de analize, am dat cu nu stiu cate alifii. Totul fara nici un rezultat. Eram, cum se spune, perfect sanatos”.

Cat priveste petele, acelea dispareau din cand in cand pentru a reaparea la o saptamana sau doua. La un moment dat omul a crezut ca ar avea probleme din cauza sistemului nervos, dar si de aceasta data verificarile au aratat ca e unul dintre cei mai sanatosi oameni.

“Va rog sa ma credeti, am fost chiar si la cateva vrajitoare care mi-au luat milioane bune, dar fara efect. Pana cand, in urma cu vreo cateva luni luni, am catit in  un articol interesant in care se spunea ceva despre niste posibile crescatorii arhaice de dinozauri pitici care ar fi fost hraniti cu faina din oase de... peste. Atunci am avut o strafulgerare in gandire si mi-am dat seama ca stiu de unde vine necazul meu”.

Matei manca doar carne de pui. Pana la aparitiile eczemelor, de aprovizionare se ocupa mama sa. In clipa in care s-a mutat cu chirie, a inceput sa-si cumpere singur puii.

“Am fost la ferma unde erau crescuti si m-am interesat ce le dau sa manance. Iar ingrijitorii, foarte serviabili, mi-au explicat ca in hrana puilor intra si... peste stricat din care se face un fel de faina, amestecata cu alte ingrediente. Paradoxal, am rasuflat usurat. Aflasem cauza bolii mele necunoscute”. Urmarea a fost cat se poate de fireasca. Andreia schimbat firma de la care cumpara puii, iar eczemele au disparut definitiv.

Autor: Andrei

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro