Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Sex » Ai vise erotice? Afla ce inseamna!


Visul: Iubitul tau face dragoste cu alta femeie

Visul arata doar neincrederea pe care o ai in el. Chiar daca de fata cu toata lumea sustii ca ai incredere in el si ca esti sigura ca un te-a inselat si un te va insela niciodata, in subconstientul tau il crezi in stare de asa ceva. Si atunci in interior se da o lupta puternica intre constient si subconstient. Evident, in timpul somnului va triumfa subconstientul care va trimite informatiile pe care le detine catre creier. Creierul insa nu stie cum sa le prelucreze, cum sa le puna cap la cap, intrucat conexiunea cu constientul tau nu exista in timpul somnului sau exista in stare latenta si atunci cauta imagini pe care sa le combine cu noua sa informatie. Trebuie sa faci ceva: ori renunti la iubit ori inveti sa ai incredere in el

Visul: Faci dragoste cu fostul iubit

Faptul ca fostul iubit iti apare in vise si mai faci si dragoste cu el, nu inseamna ca mai esti indragostita de el. Inseamna ca in subconstientul tau au ramas niste refulari mai vechi, niste trairi din acea perioada. Mentalul tau a ramas conectat la o perioada frumoasa din viata ta si iti apare ca o ancora fata de ceea ce-ti lipseste acum. Nu face gresala sa transpui in practica acest vis, pentru ca a face dragoste cu fostul este una dinrte cele mai mari greseli si se poate intoarce impotriva ta - daca viitorul partener afla asta, nu va mai avea niciodata incredere in tine.

Visul: Faci dragoste cu un strain

Scoate la suprafata ceea ce te straduiesti sa un afle nimeni: faptul ca oricand, daca ai avea ocazia, te-ai arunca intr-o aventura, dar doar daca vei fi sigura ca un se va continua si mai cu seama, ca un se va afla niciodata. Este o dorinta ascunsa a femeilor pe care barbatii un o pot intelege si de aceea nici un trebuie sa le vorbim despre ea intrucat ne-am face singure rau. In plus, e posibil ca in vis sa faci dragoste impotriva vointei tale, lucru care arata ca iti doresti sa fii dominata de un barbat, dar de un barbat necunoscut, un barbat care sa iti stie slabiciunile dar care sa un profite de ele in viata de zi cu zi.

Daca in schimb, in locul unui strain este o persoana cunoscuta dar care nu iti este iubit, inseamna ca, la un moment dat, vizavi de acea persoana ai trait un moment de puternica pasiune si ti-ai inhibat-o. Mai exact, ai fost pe punctul de a-i ceda, intr-un moment de slabiciune, iar acum inca te gandesti la ceea ce erai sa faci si la motivele care te-au dus, in acel moment, pe marginea prapastiei. In plus, a ramas curiozitatea: ce s-ar fi intamplat daca i-ai fi cedat?

Visul: Faci dragoste intr-un loc public

Semnificatia acestui vis nu este deloc una erotica. Arata doar ca ai probleme de comunicare si comportament in spatiile deschise si in locurile publice. A face dragoste, in vis, intr-un loc public, in prezenta altor persoane, arata dorinta ta puternica de a rezolva conflictele interioare, de a-ti controla emotiile si trairile sufletesti. Nu incerca sa o faci si in realitate, pentru ca nu iti va rezolva problemele de comunicare dar iti poate produce alte neajunsuri.

Visul: Faci dragoste cu mai multi parteneri

Este un semnal de alarma pentru tine intrucat arata ca posezi o energie pe care risti sa o directionezi gresit. Cand ai un astfel de vis incearca sa schimbi ceva in viata ta: cariera, obiceiuri, partener chiar. Visul iti arata ca in tine noul se lupta cu vechiul si ca treci printr-o perioada de stagnare in care iti doresti ceva nou, fara sa stii ce anume. Ia-o nu ca pe un semnal de alarma ci ca pe un avertisment ca e timpul sa aduci ceva nou in viata ta.

Visul: Faci dragoste cu o vedeta

Visul s-a nascut din dorinta ta puternica de a fi celebra sau de a fi considerata celebra. Este clar ca tot ceea ce faci are ca tel acest lucru, dar se pare ca inca nu esti multumita de rezultate. Vrei mai mult, iti doresti un statut social special, mai inalt decat cel actual. Ori pur si simplu, esti in preajma acelui statut, il vezi, il simti, dar nu stii cum sa pui mana pe el, sa ti-l insusesti. Cauti solutii, nu ai incredere in tine iar dorinta pentru a fi ceva mai mult iti da insomnii. 

Visul: Faci dragoste cu o alta femeie

Arata nevoia ta de a-ti acorda ceva mai mult timp. Te-ai acceptat asa cum esti, dar nu esti deloc multumita de asta. Stii ca poti mai mult dar in acelasi timp un stii cum sa poti mai mult. Esti impacata cu tine insati, dar asta la suprafata pentru ca, in realitate, nu esti deloc multumita de tine ca femeie. Trebuie sa te ingrijesti mai mult si sa schimbi ceva din punct de vedere fizic, ceva care sa te faca mai atragatoare in ochii barbatilor, ceva de care sa fii tu insati multumita.

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon