Unele femei nu se simt implinite decat in momentul in care devin mame. Dar cum in societatea de astazi siguranta financiara este precara, ca femeie trebuie sa te lupti sa-ti faci o cariera si abia dupa aceea sa faci si un copil. Pentru ca acelui copil trebuie sa-i asiguri o casa, o masa, haine si un trai cel putin decent, plus o educatie pe masura.

Nu poti merge, de exemplu, pe strada si copilul tau sa pofteasca la o banana iar tu sa te uiti in portofel si sa stii ca daca ii iei banana nu mai ai bani de paine. Ca atare, construieste-ti o cariera si apoi fa si un copil.

Nu trebuie sa te ingrijorezi daca ai trecut de 35 de ani si nu ai un copil. Mai ales daca, dintr-o eroare sau intentionat, pana la acea varsta ai ramas insarcinata, renuntan la copil printr-un avort controlat medical. In aceeasi vreme insa, e bine sa constientizezi ca trebuie sa-ti ajuti trupul.

Asa ca primul lucru pe care e bine sa-l faci e sa renunti la alcool si la zaharuri si sa consumi, pe cat posibil, hrana vie, respectiv alimente organice. In felul acesta organismul se va detoxifia si va intra intr-un regim de regenerare a celulelor. Intr-un limbaj mai simplu, veti da ceasul biologic inapoi si veti creste sansele sa ramaneti insarcinate, sa duceti sarcina la capat si in final sa aveti parte de copii frumosi si sanatosi. Dupa ce reusiti sa va impuneti voi un regim adecvat, e bine ca, treptat, sa-I obisnuiti si pe partenerii vostri cu asa ceva. Evident, un barbat este mai greu de convins sa manance fructe si legume in loc de carne. Dar cu siguranta veti reusi sa ii determinati sa faca asta. Puteti incepe prin a le face salate de fructe ca si supliment dupa masa. Apoi, treptat, reduceti portiile de carne si in acelasi timp cresteti masa fructelor – evident, daca mananca mai putina carne va trebui sa manance fructe pentru a-si potoli foamea. De ce e bine sa renuntati la alcool? Pentru cele care inca nu stiu, desi alcoolul este un placut afrodisiac si se recomanda pentru preludiu, el actioneaza ca adevarate contraceptive lichide. De asemenea, cafeaua diminueaza sansele de a ramane insarcinata.Din alimentatia voastra si a partenerului trebuie sa dispara mazarea si soia, acestea diminuand mult fertilitatea. Totodata e bine sa reduceti la minim cantitatea de carne, lactate, oua, sucuri de fructe si dulciuri. Daca va mai intrebati ce puteti manca, va spunem tot noi: legume (in special fasole), verdeturi organice, condimente si nuci. Nu va speriati, regimul acesta trebuie tinut doar pana ramaneti insarcinate apoi il mai puteti indulci putin pana la nastere. Succes.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro