La inceput a fost Cuvantul. Apoi a aparut si Adam si a fost fericit. De aceea se vorbeste despre acele timpuri biblice ca au fost Raiul pe Pamant. Si toti spun ca problemele au aparut o data cu Eva. Probabil ca normele paradisiace nu prevedeau discriminarea femeii de catre barbat. Si in fond, Eva nu a fost de vina pentru faza cu marul. Ea doar a prezidat consiliul in care s-a luat decizia ca omul sa manance din fructul oprit. Ei da, a urmat alungarea din rai, dar cine isi doreste sa traiasca intr-un loc numai al barbatilor?

Cateva sfaturi pentru cum sa-ti traiesti viata alaturi de urmasii lui Adam.

1. Sa nu uiti niciodata: un barbat poate fi schimbat doar cand e in scutece. Mai tarziu creste iar pampers-ul se schimba in chiloti tetra si scancetul de sugar in gemete erotice. Un singur lucru nu vei schimba la un barbat: toata viata vor avea apucaturi de sugari – schimba doar biberonul si tetina.

2. Te certi cu iubitul sau prietenul si te ameninta ca pleaca. Iti ramane un singur lucru de facut: inchide usa dupa el!

3. Ai grija si tine-i mereu mintea ocupata cu ceva – este mult prea mare spatiul pentru cei cativa neuroni ramasi sus. In fond, ceilalti dau petrecere jos. In plus, ai grija ca cei cativa neuroni sa se simta apreciati altfel se vor revolta...

4. Intotdeauna sa alegi un barbat mai tanar ca tine pentru ca-ti va accepta orice. Nu pentru ca te iubeste sau te doreste ci din respect pentru experienta ta. In plus, daca face mofturi si spune ca nu vrea ceva, spune-i, pe un ton serios: “Asa-mi trebuie daca ma apuc sa cresc toti pustanii”. Vor fi oripitati de vorbele astea si vor face totul ca sa ii treci in randul barbatilor adevarati. Absolut tot!

5. Definitia barbatului independent: barbatul care nu a fost in stare sa faca nici o femeie sa se simta bine sau care le-a facut pe toate sa se simta prost.

6. Primul pas pe Luna s-a facut nu din patriotism ci din disperarea barbatului: cauta un loc in care sa scape de femei. Al doilea pas pe Luna nu s-a mai facut pentru ca ne-am trezit: daca noi nu putem fi fericite cu ei atunci nici ei nu vor fi fericiti fara noi!

7. Toti barbatii sunt la fel – au doar alte chipuri ca sa ne dea impresia ca fetele lor sunt diferite. Dar cine se uita la fata lor?!

8. Pe un barbat nu trebuie niciodata sa-l faci de ras: lasa-l sa vorbeasca si se va face singur de ras.

9. Daca vrei sa faci un barbat sa-si tina cuvantul, fa-te hipnotizatoare.

10. Daca dimineata iti cere micul dejun la pat, nu mai sta pe ganduri: din seara urmatoare muta-i patul in bucatarie.

11. Dragostea te orbeste, dar casnicia iti rapeste si celelalte simturi.

12. Evreii au ratacit 40 de ani prin desert nu pentru ca nu gaseau drumul ci pentru nici unul dintre cei care conduceau convoiul nu era femeie si ca atare nu aveau simtul realitatii si nu stiau sa se orienteze.

13. Cand iti cere sa-i citesti o poveste citeste-i de pe extrasele de cont si la final explica-i ca soldul creditor inseamna ca ai cheltuit in avans salariul lui pe cateva luni.

14. Cand trebuie sa iei o decizie importanta sa nu uiti niciodata sfatul celor intelepti: nu exista femeie urata ci doar bautura putina. Asa ca fa-ti curaj din timp si vei reusi in orice-ti propui.

Autor: Carmen 

Puteti comenta pe marginea subiectelor sau posta alte subiecte pe forum sau intrand direct pe adresa http://horoscop-astrologie.ro/forum/index.php

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro