Pentru acest ritual aveti nevoie de o icoana cu Fecioara Maria si pruncul Iisus, doua crruciulite sfantite (luate de la o biserica) si cateva boabe de grau, de preferat din ultima recolta.

Stati intr-o camera, cu fata catre rasarit si fereastra deschisa. Pe linoleu trasati un cerc de culoare albastra, cu diametrul de 50 cm si puneti icoana in centrul acestuia. Luati cele doua cruciulite sfantite si puneti-le in stanga si in dreapta cercului, in locul unde s-ar gasi diametrul orizontal.

In jurul icoanei puneti boabele de grau, sub forma unui triunghi cu varful in jos. 

Cercul este simbolul matern al Universului, iar triunghiul echilateral este simbolul fortei creatoare.

Spuneti: "Maicuta Sfanta, prin puterea pe care o ai  ocroteste-ma pe mine in calatoria pe care o fac. Apara-ma pe mine de rele si de cei rai si tine-mi mintea treaza si credinta nezdruncinata. Prin harul tau, Preafericata Marie, binecuvanteaza-ma pe mine si ajuta-ma sa ma intorc sanatos acasa“.

Daca faceti ritualul pentru altcineva, atunci spuneti:  

"Maicuta Sfanta, prin puterea pe care o ai  ocroteste-l pe X in calatoria pe care o face. Apara-l pe X de rele si de cei rai si tin-i mintea treaza si credinta nezdruncinata. Prin harul tau, Preafericata Marie, binecuvanteaza-l pe X si ajuta-l sa se intoarca sanatos/sanatoasa acasa“.

Luati apoi boabele de grau si puneti-le intr-unul din buzunarele hainelor cu care plecati (pleaca) la drum.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro