Cum Marele Mucenic a fost un luptator, acolo merg cei care au de dus o lupta cu dusmanii vazuti sau nevazuti, care se straduiesc de multa vreme sa obtina ceva si au intampinat numai piedici, cei care vor sa prospere din punct de vedere material, cei care nu pot sa lupte cu demonii din ei, cu dorinte arzatoare.

Una dintre icoanele din biserica este plina de obiecte de argint si de aur lasate de cei care, venind sa se roage, au primit sprijinul sfantului.

Bunicii doamnei Maria Savu din Lunguletu, judetul Dambovita, murisera de citiva ani, unul dupa celalalt, iar familia ii ingropase la distanta de cateva mormante unul de celalalt. Numai ca pe una dintre cruci aparea, de ceva vreme, o pata mare de sange. Degeaba o stergeau oamenii, ca in ziua urmatoare iar aparea. Mai mult, batranul incepea sa apara in visele nepoatei sale si sa tipe la ea, fara nici o noima.

“Am fost la preotul nostru, am facut ceva slujbe, dar degeaba. Atunci mi-a zis o baba de-a noastra sa merg la preotul batran de la Sfantul Mina, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Si am fost acolo si mi-a dat canon parintele si m-a mai chemat o data. Atunci mi-a spus sa-i ingrop pe amandoi in acelasi mormant si or sa inceteze si cosmarurile si petele de singe. Asa am facut si asa a fost. Am mers dupa aia de-am lasat un inel de argint la biserica, un inel care fusese al bunicii mele”.

Cei care au probleme in casnicie pot folosi uleiul trecut prin altar. Din ulei se pun cateva picaturi in mancarea gatita partenerului.In felul acesta partenerul va deveni doci si iubitor. Mai mult, cei carora nu le iese nimic iar banii le fug printre degete, trebuie sa ia o sfoara si dupa ce o trece pe la 3 icoane, ii fac 3 noduri deasupra moastelor Sfantului Mina,punandu-se o singura dorinta.

Nodurile se deschid doar in fiecare vineri, iar pana atunci, in fiecare seara, se cateste Acatistul Sfantului Mare Mucenic Mina. Pentru ca dorinta sa se implineasca, trebuie promis ceva: un inel, un lant, orice obiect cu o oarecare valoare. Acesta va fi dus si lasat la biserica imediat dupa implinirea dorintei, altfel aceasta se va risipi.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro