Maria P. avea 29 de ani in 1986, cand a auzit prima data de minunile savarsite de icoana. Abia trecuse un an de cand preotul paroh, sfidand conducerea comunista, scosese la vedere icoana, punand-o in dreapta usilor imparatesti.

“Sotul meu era bolnav de ciroza si se chinuia de la o zi la alta. Ajunsese deja sa delireze, nu mai stia ce se intampla cu el. Atunci m-am dus la biserica cu o poza de-a lui si am atins icoana cu ea, spunand o rugaciune pe care o invatasem de la o alta femeie care venea pe aici".

Rugaciunea este urmatoarea:

Fecioara cea pururea vrednica de iubire, tu, care ai fost aleasa si iubita in chip deosebit de Dumnezeu, dobandeste si pentru noi harul de a avea mereu o evlavie adanca fata de tine, Nascatoare de Dumnezeu. Tu, care ai fost ferita de prihana stramoseasca si de orice greseala, dobindeste si pentru noi harul de a ne pastra liberi de orice pacat. Ajuta Preacurata simturilor noastre ca sa putem intinde miinile catre Ziditorul tuturor si sa-I cerem Lui ajutor. Ajutorului omenesc nu ne lasa pe noi, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai nascut Lumina cea vesnica, ci cu rugaciunile tale ajuta-ne pe noi, Maica a Domnului nostru. Dusmanul cel vesnic ne ispiteste si slabi suntem noi, pacatosii. Intareste credinta noastra Preabuna Nascatoare de Dumnezeu si ajuta-ne pe noi sa trecem podul credintei noastre catre Domnul nostru din ceruri. Amin.

In 1988, un hot a incercat sa fure icoana. Dimineata a fost gasit intins pe jos, in biserica, cu icoana in brate. Nu i-a putut-o lua nimeni din mana pana cand nu s-a termanat slujba.

De atunci, la aceasta biserica se duc si cei care au fost nedreptatati, fie de institutiile Statului fie de diverse firme sau de persoane particulare. Si pentru fiecare necajit, preotul de aici are leac spiritual. Credinciosii interesati trebuie sa stie ca in fiecare vineri aici se fac slujbele Sfantului Maslu. Biserica se gaseste pe Strada Scaune, in spatele Spitalului Coltea.

Se poate ajunge cu orice mijloc de transport pana la Universitate si de acolo pe jos.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro