Aprindeti lumanarea, apoi spuneti urmatoarea rugaciune:

Trambita a adevarului, tunet al Dumnezeirii celei nezidite care ai risipit pe ocaritorii dreptei credinte si pe lupi ai gonit dinaintea dreptcredinciosilor; Prea Fericita Fecioara, care de toate patimile curatesti si esti oglinda stralucitoare a Domnului. 

Care ai descoperit crestinilor adevarata credinta si ai aratat celor ce merita puterea fara de margini a lui Hristos; care ai aratat ca in Sfanta Treime  sunt Trei Persoane dar un singur Dumnezeu si ca nu sunt trei dumnezei ci unul singur, caci una si aceeasi este Dumnezeirea; ma rog eu tie, pacatosul, sa-mi primesti rugaciunea aceasta si sa ma ajuti sa scap de necazurile pe care neprietenii le-au aruncat asupra mea.

Curateste-ma de pacate, Fecioara si fa ca rugaciunile mele sa gaseasca raspuns inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

Amin.

 

Dupa ce va rugati, faceti un nod la ata si spuneti:

“Totul va fi bine pana la... (si spuneti orasul unde veti merge). Maica Domnului imi va veghea drumul pana acolo, Sfantul Ciprian ma va feri de facaturi si alte rele, iar Sfantul Nicolae ma va ajuta sa ajung cu bine la destinatie”.

A doua zi repetati rugaciunile si faceti al doilea nod. Veti face noduri cite zile veti fi plecat. Daca nu stiti cit timp veti sta in localitatea respectiva, atunci aveti nevoie de o sfoara rosie, careia ii faceti doar 3 noduri. Dupa fiecare rugaciune stingeti lumanarea, pe care o veti lasa de fiecare data linga candela. Cand ajungeti la destinatie, desfaceti primul nod si spuneti:

“Multumesc Maicii Domnului ca mi-a insotit pasii si Sfantului Ciprian ca m-a pazit de rele”.

A doua zi desfaceti al doilea nod, iar a treia zi al treilea s.a.m.d. Daca stati mai multe zile, desfaceti un nod in prima zi, unul la mijlocul perioadei si unul in ultima zi. Daca numarul de zile este par si nu aveti un mijloc, alegeti din cele 2 zile de la mijloc pe cea cu numar impar. Daca stati doar 2 zile, faceti doar 2 noduri.

Cand va intoarceti acasa, aprindeti lumanarea si candela si spuneti:

“Iti multumesc tie, Sfinte Nicolae, ca mi-ai pazit casa si m-ai adus inapoi teafara”.

Apoi pe o farfurioara ardeti sfoara respectiva. Aveti mare grija sa nu pierdeti sfoara. Daca aceasta se rupe sau se pierde inseamna ca ceva este in neregula. Iar daca nodurile nu se mai desfac, inseamna ca cineva va face rau de la distanta.

Ca sa contracarati sau macar sa diminuati efectul acestora, mergeti la o biserica din localitatea unde sunteti, aprindeti 3 lumanari la VII, 3 lumanari la MORTI (in numele Maicii Domnului, Sfantului Ciprian si Sfantului Nicolae, spunand:

“Maicuta Sfanta si voi, Sfantilor Ciprian si Nicolae, imblanziti inimile vrajmasilor mei vazuti si nevazuti, stiuti si nestiuti. Iar cu puterea voastra ocrotiti-ma de toate relele si vicleniile. Amin”.

Iar daca nodul nu se desface, ardeti-l, aveti grija sa nu ardeti si urmatoarele noduri. Pe acestea incercati sa le desfaceti normal. Daca nu reusiti, procedati la fel. Daca vreti ca o persoana draga voua sa fie ocrotita la drum iar persoana in cauza refuza sa faca aceste ritualuri sau nu crede in asa ceva, faceti voi ritualul in locul lor. Veti deschide fiecare nod in zilele de rigoare, iar daca un nod nu se mai desface, mergeti la biserica.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro