Gavriile, cel care te-ai aratat partas al mintilor celor ascunse si al tainelor Celui Preainalt, facand mai inainte cunoscute cele ce aveau sa fie si bunele vestiri de bucurie oamenilor spunandu-le.

Venit-ai de la cel Preainalt aducand Anei si lui Ioachim bunele vestiri de bucurie, pentru care bucurandu-ne, tie cu credinta cantam: Aliluia.

Cum ai vestit Mariei nasterea ei preacurata si mai presus de intelegerea omeneasca, mergi inaintea Domnului si scut nemiscat si rugator fii catre El, pentru noi, smeritii.

Totdeauna numele tau arata inaltimea randuielilor tale, caci dupa chemarea lui Dumnezeu, te-ai aratat cu cuviinta slujitor vrednic al Cuvantului, Dumnezeu-Omului; de aceea cu laude te fericim pe tine Gavriile, care ai trecere in fata lui Dumnezeu Tatal.

Binecuvanteaza-ne pe noi si fa rugaciunile noastre sa fie de folos.

Amin.

 

Se spune la fiecare intrare in biserica, inaintea altarului, pentru a ca puterea rugaciunilor ce urmeaza a se rosti sa fie si mai mare. 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro