Diete pentru colegele invidioase 

Daca vrei sa te razbuni pe o colega de serviciu mai nesuferita sau pe o prietena bagacioasa, spune-i ca ai gasit niste retete nemaipomenite pe www.weird-websites.com/justweird/DietPlan.htm. Apoi evit sa o mai intalnesti cateva saptamani, pana ii trece supararea pe tine.  

Solutie pentru sex oral gustos

Daca esti mai timida si inca un ai incercat unele fantezii in materie de sex, te ajutam noi. Intra pe http://www.carnalcookies.com/ si vei avea parte de sex pe paine. La propriu. 

Frigarui cu proteine

Si cum cele mai multe proteine se gasesc in insecte, putem vorbi de frigarui cu gandaci. http://growabrain.typepad.com/growabrain/entomophagy_insect_eating/index.html nu este recomandat celor cu un stomac sensibil ci curajosilor care vor sa incerce si altceva decat sarmale cu mamaliguta. 

Crede si nu cerceta

Ce poate fi mai bun decat sexul, dupa masa? Un desert. Si ce desert este cel mai bun? Unul cu iz de aghiazma japoneza. Ca sa puteti identifica ce sa cereti de la chioscul din Kyoto, va spunem noi: “Muci din nas de la marele Budha”. Asa spun preotii japonezi http://www.weird-food.com/weird-food-reptile.html. Si culmea ironiei, localitatea unde s-a nascut prajitura se numeste chiar Nara. E greu de spus daca cea dreapta sau cea stanga. 

Piftie de insecte

Iar daca stomacul tau rezista, iti mai propunem ceva: piftie cu insecte. Cu putina gelatina si 2 cani cu apa fiarta puteti obtine o excelenta piftie, usoara si hranitoare in acelasi timp. Reteta o luati de pe www.ent.iastate.edu/misc/insectsasfood/blox.html. Verificati, totusi, ca in gura se misca doar gelatina si nu altceva.

Degete a la Cheeta

Vorbim despre o delicatesa. Daca un stiti ce se poate face cu degetele unei maimute, va spunem noi: se sug, atunci cand sunt in tocanita. Dar cu cartilajele de gaina de gaina? O super supa pe care o gasiti usor pe lista de bucate a celor de la www.weird-food.com/. 

Conservatorii cei harnici

Conservatori se numesc cei care pun conserve, pentru ca ei conserva fructele si legumele. Iar consumatori de conserve sunt cei care le mananca. Dar cum se numesc cei care mananca conserve cu viermi de bambus, gandaci de apa, scorpioni, greieri, cosasi si alte bunatati proteice? Mi-e teama sa le dau un nume. Doritorii pot incerca astfel de specialitati pe  http://www.thailandunique.com/shop/index.php?cPath=48. Pofta buna!

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro