Vrei sex cu sotia? Plateste!

Unii spun ca fericirea unui cuplu incepe inaintea altarului din biserica, dar se pastreaza in dormitorul conjugal. Si se pare ca, in mare parte este adevarat, pentru ca incompatibilitatile sexuale au dus mereu la destramarea cuplului in cauza.

Un satmarean divorteaza de sotia sa dupa 6 ani de convietuire. Motivul invocat este unul de natura pur sexuala. Mai exact, in cererea de divort barbatul sustine ca sotia sa pretinde ca de fiecare data cand face dragoste cu el, sa-i dea bani.

“Spune ca numai asa se poate excita si ori de cate ori am incercat sa am o discutie rationala cu ea m-am lovit ca de un zid si nu mi-a mai permis sa ma apropii de ea cateva zile. Iar noi avem rate si la salariu toti banii se duc la banca, nu-mi mai ramane decat pentru mancare si utilitati. De unde sa iau eu alti bani?!...”.

La capatul celalalt, sotia sustine ca nu vede nimic rau in fanteziile sale, atata vreme cat ele raman in interiorul caminului conjugal.

Doar ca barbatul este convins ca femeia il inseala, mai ales ca “...apucaturile astea le are doar de un an si ceva, de cand s-a angajat la o firma de intermedieri pentru plecare in strainatate. Eu cred ca acolo se petrece ceva necurat si de acolo a invatat ea astea…”.

Trecand peste durerea sarmanului satmarean, psihologii sugereaza ca in cadrul caminului conjugal cuplurile sa dea frau liber dorintelor si fanteziilor.

“Multi barbati si-au dorit ca cel putin o data sa faca sex platit cu o profesionista. Este fantezia a cel putin 82% din barbati. Si-o pot implini in cadrul cuplului, ferindu-se in acelasi timp de bolile cu transmisie sexuala”, spune domnul Ioan Gabriel, sexolog, atragand totusi, atentia, ca femeile sa tina cont ca traversam o perioada de criza. “Iar daca “tariful lor” va fi mai mare decat cel de pe piata de sex…”.

Laurentiu Ianculescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro