Chiar daca unii ii considera pe Varsatori oportunisti, instabili si gata sa tradeze ori de cate ori vor considera ca au ceva de castigat, acestia sunt doar in cautarea propriei fericiri si considera ca nici un mijloc nu este imoral pentru a-si atinge scopurile. Viata lor este o permanenta alergare dupa mai bine, trecand cu usurinta de la o etapa la alta, fara sa se lege de trecut sau prezent, mereu cu ochii catre viitor.

Pentru ca un nativ cu horoscop in Varsator considera ca viitorul nu trebuie construit uitand trecut ci doar tinand cont de greselile trecutului, pentru a nu le mai repeta. Dorinta sa de a calatori, de a-si face continuu relatii, de a se imbraca dupa ultima moda si de a avea nenumarate parfumuri si cosmetice, sunt tot atatea teluri zilnice ale unui Varsator, lucru care i-a adus acuzele ca nu este in stare sa iubeasca cu adevarat, ci ca se vinde, se ofera celui care da mai mult.

Vrei sa cuceresti un nativ al acestei zodii? Da-i mereu de inteles ca ai mai mult decat se vede, ca poti oferi lucruri pe care altii nu i le vor da vreodata. Macesul salbatic si coacazul negru sunt delicioase, vanilia si iasomia sunt interesante, ciocolata si caramelul sunt senzuale. Vizuali, Varsatorii sunt impresionati de magnolii si nuferi, de trandafiri si liliac alb. Ofera unui Varsator un parfum de violete de Parma sau de mosc alb, lucrurile cele mai moderne si spune-i ca te atrage clasicismul sau. Te va adora si va renunta la libertatea sa pentru a fi langa tine.

Vizualii sunt activati de imaginile, peisaje sau cuvinte care se adreseaza perceptiei ochiului: “vezi ce s-a intamplat?...”, “uita-te acolo…”, “uite ce a patit…”, vad ca esti foarte destept…”, “am remarcat ca…”.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro