Plata in rate pentru sex

Ideea apartine catorva studente care, spun ele, s-au adaptat la economia de piata si mai ales la criza care ne afecteaza pe toti. Astfel, pentru clientii fideli, fac discount sau le permit acestora sa achite contravaloarea serviciilor in doua sau chiar trei rate lunare, cash, cu POS sau chiar cu ordin de plata.

“Nu ne este teama ca nu vor plati, pentru ca ei au de pierdut mai mult. Le putem face probleme cu sotiile sau chiar la locul de munca. Pana acum nu a fost cazul, pentru ca toti si-au platat datoriile pana la ultimul dolar. La urma urmelor, la preturile practicate de noi pentru serviciile oferite, nu cred sa avem concurenta”.

In plus, fetele isi fac lunar analizele si le arata tuturor clientilor, neacceptind, cu nici unul, practicarea de sex neprotejat.

“Poate ca e mai putin placut, dar oferim siguranta maxima, ceea ce ne-a adus o gramada de clienti”.

Mai mult, fiind studente la facultati cu profil economic, fetele s-au asociat si au pus de o firma cu profil de prestari servicii. Ideea cu firma le-a venit atunci cand au vazut ca majoritatea clientilor lor sunt oameni de afaceri. In felul acesta, multi pot plati cu ordine de plata prin virament bancar. Evident ca in factura se trece “plata servicii software” sau prestari servicii conform contract. In fond, nici nu e minciuna. Iar contabilitatea o tin ele, ca sunt viitoare economiste.

Valentina Popescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro