Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Un caine a salvat o fetita de la moarte

Prietenii dintr-o viata ii numeri pe degetele de la o mina. Asa ca niciodata un prieten adevarat nu este in plus. Numai ca, putini sunt cei care se pot lauda cu prieteni adevarati. Familia Stoenescu este printre cei norocosi si care se lauda mereu cu cel  mai bun prieten al lor. Iar curiosii, cand vor sa-l cunoasca, raman putin blocati. Pentru ca Arthur, prietenul cel mai bun al familiei Stoenescu este un fox terrier. Doamna Andreea Stoenescu, gospodina familiei, specifica:

”Daca nu ar fi fost Arthur ne-am fi pierdut fiica pana acuma de cel putin doua ori.”

Prima data s-a intamplat in urma cu trei ani, la Herculane. Alina, in varsta de sase ani atunci, era cu parintii sai si urcau dealul catre Grota Haiducilor. Fetita alerga inainte si inapoi, jucandu-se cu catelul. La un moment dat, sotii Stoenescu au auzit latraturile repezite ale cainelui, dar nu le-au luat in seama, mai ales ca pe Arthur il cunosteau toti vecinii de guraliv. Apoi, cand animalul a ajuns in raza lor vizuala, l-au vazut sarand in cerc de jur imprejurul Alinei.

“Numai ca, pe moment, noi nu ne-am dat seama ca el e cand cu spatele la copil cand cu fata catre el. Am crezut ca e un joc nou al lui, dar la un moment dat am auzit un hamait napraznic si tipetele copilului. Se intamplase ceva de neconceput. Cainele muscase fetita. Am alergat zapacati spre Alina dar cand ne-am apropiat am vazut cu groaza o vipera cu corn gata de atac.”

Fetita, in joaca ei, stirnise fara sa vrea sarpele iar acesta se pregatea de riposta. Doar instinctul de animal l-a ajutat pe Arthur sa previna primejdia si sa distraga atentia reptilei. Iar cum fetita nu stia ce e acela un sarpe veninos, Arthur a muscat-o ca sa o sperie si sa o determine sa nu mearga spre sarpe.

“Abia atunci am realizat ce miscare inteligenta facuse Arthur. Sotul meu a cautat un bat mai gros si a omorit vipera”.

In ce o priveste pe Alina, ea nu a patat nimic, pentru ca tovarasul sau canin era vaccinat. Doar ca in urma muscaturii s-a cam speriat de caine si a durat ceva vreme pana sa se joace iar cu el.

Un caine cu drepturi depline

A doua intamplare s-a petrecut in aceasta iarna, la Predeal. Era in preajma Anului Nou si fetita era afara, la zapada, cu saniuta. Urca mica straduta si de sus isi dadea drumul cu sania. Jos o astepta cainele care latra si sarea in sus de bucurie la fiecare drum facut. Nimeni nu stie cum, o petarda aruncata din balconul unui bloc a explodat in fata saniutei si a orbit-o pe Alina. Fetita urla iar saniuta isi continua drumul ei catre sosea, unde se termina brusc, in spatele unui namete de zapada. Ceva l-a facut pe Arthur sa-si dea seama ca mica lui stapana e in pericol. A trecut dincolo de bariera de zapada si a inceput sa sara in mijlocul soselei. Doar sariturile lui l-au determinat pe conducatorul unui microbuz sa opreasca si sa coboare din masina cu o bita de baseball in mina, ca sa alunge cainele turbat. Abia cina a ajuns langa animal si-a dat seama de pericolul care o ameninte pe Alina si a reusit sa opreasca saniuta chiar in momentul in care aceasta atinsese bariera de zapada.

“La toti la care le-am povestit, nu le venea sa creada. Unii insa spuneau ca in mod sigur animalul e spiritul intrupat al unui membru din familie. Si poate ca au dreptate. Poate o fi bunica mea, care a murit cand Alina avea trei ani. La urma urmelor catelul asta l-am gasit, pur si simplu acum cinci ani si ceva, pe strada. Nu avea nici un fel de medalion sau zgarda. S-a luat dupa noi si a intrat in familia noastra. Iar pana acum si-a castigat statutul de membru cu puteri depline.”

Eliszar

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro