Slam Dunk - un alt fel de basketball

 

Un al game care atrage atentia iubitorilor de basketball este concursul de Slam Dunk. Acest Slam Dunk este cea mai spectaculoasa lovitura in basket. Daca unii dintre voi nu stiti ce este basket-ul si ce a facut in ultimii zece ani, pot sa va spun ca e un sport interesant, dar de multe ori ilogic: mai multi barbati alearga dupa o minge si cand pun mana pe ea o arunca cat mai departe de ei, prefarabil catre un cos colector.

Ceea ce trebuie sa faci este sa reusesti sa te prinzi de inelul panoului si sa bagi mingea in cos cat mai simplu. Acest lucru il poti faci distrandu-te cu jocul si cu basketball-istul nostru. Apasa click-dreapta pe mouse unde iti este indicat pentru ca prietenul tau sa isi ia avant. Mai apasa odata ca sa se pregateasca sa sara si inca o data ca sa il propulsesi cat mai aproape de panou incat sa de Slam Dunk. Mult noroc !

Daca insa nu-ti place basketul, practica alt sport. In acest site gasesti o multime de jocuri care mai de care mai interesante. Iar accesul la ele este gratuit. Adica te joci fara sa dai  nici un ban, ba te mai si distrezi.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro