Puternic din fire, nu se lasa unor infrant, avand un deosebit instinct de conservare si o abilitate iesita din comun care il va ajuta ori de cate ori se afla la ananghie. Sigur de el, Scorpionul lasa celor din jur imaginea unui individ puternic, controlat si calm. In realitate, un Scorpion este foarte sensibil si vulnerabil, dar reuseste sa-si tina sub control aceste trairi launtrice. Cei din jur reusesc greu sa inteleaga un Scorpion, chiar daca este vorba despre persoane foarte apropiate.

Dispunand de o puternica forta combativa, Scorpionul este nascut pentru a lupta. El lupta pentru drepturile sale si pentru ale celor din jurul sau, iar cand isi fixeaza un scop fac totul pentru a-l atinge. Nu este un foarte bun vorbitor, preferand faptele in locul vorbelor. In viata are multe perioade critice, de trairi launtrice, cand se zbate fara sa stie ce sa aleaga sau ce sa faca. In acele momente trebuie sa-si propuna un scop si sa-si restabileasca prioritatile. Guvernat de Marte, personalitatea sa va fi marcata de o latura dinamica, luptatoare, care il poarta pe Scorpion catre victoria finala.

In acelasi timp Pluto, stapanul tenebrelor si al misterelor, ii va marca existenta prin latura ascunsa pe care i-o accentueaza, prin dorinta launtrica de a domina, de a controla, de a stapani. Asa se face ca Scorpionul va ataca numai atunci cand considera el ca este pregatit si numai atunci cand este sigur ca va obtine victoria.

 

Greu de inteles, Scorpionul analizeaza fiecare miscare atat a adversarului cat mai ales pe a sa proprie, tocmai pentru a un se lasa tradat de propriul carácter. Intotdeauna va parea calm si stapan pe sine, incercand in felul acesta sa-si induca in eroare adversarii, invaluindu-i constant si pregatindu-se pentru lupta finala si pentru victoria finala. Discretia sa este atat in viata profesionala cat si in cea personala. Daca pe plan profesional o sa ii aduca avantaje, in plan personal o sa ii creeze probleme, intrucat va lasa impresia unei persoane fara sentimente, incapabile sa se ataseze de cineva, incapabila sa iubeasca pe altcineva decat pe sine insusi. Spiritul sau de independenta il face pe Scorpion sa nu suporte dependenta de cineva anume si in special de persoane pe care un le agreeaza.La Scorpioni toate trairile sunt intense: dragostea si ura, gelozia si fidelitatea. Toate acestea pot deveni periculoase cand emotiile explodeaza. Pentru ca la Scorpion nuexista cale de mijloc: totul este ori alb ori negru.

In general obtine ceea ce vrea, dar caracterul sau il indreapta, nu o data, catre autodistrugere. Iubitor de aventura, Scorpionul isi indreapta pasii catre locuri neobisnuite, catre aventuri iesite din comun, catre investigatii ciudate, bizare, catre actiuni periculoase. De fiecare data va fi ajutat de noroc, dar mai ales de vointa si perseverenta sa. Numerele norocoase ale Scorpionului sunt 3 si 5, iar martea se vadeste a fi cea mai norocoasa dintre zilele saptamanii.

Fara sa dea vreodata inapoi din fata greutatilor, Scorpionul va incerca intotdeauna sa-si simplifice munca, sa-si atinga telurile propuse in cel mai scurt timp posibil. Cei din jur nu vor sti niciodata ceea ce are de gand sa faca un Scorpion, intrucat reuseste sa-si camufleze perfect intentiile.

 

Despre femei se spune ca nu sunt in stare de tandrete in pat, dar nu este deloc adevarat. In momentul in care intalneste partenerul ideal, femeia Scorpion devine romantica, tandra, iubitoare. De cele mai multe ori isi iubeste copiii atat de mult incat isi neglijeaza partenerul, lucru deloc cuminte.

Barbatul Scorpion in schimb este gelos, posesiv pana la extrem si pretinde sa fie mereu in centrul atentiei partenerei sale. Intotdeauna va lupta ca sa-si cucereasca partenera, preferand femeile care i se opun, intrucat acestea sunt partenere puternice, compatibile cu forta Scorpionului.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro